Ny webshop vil være den billigste forhandler af kølemiddel

Billigkølemiddel.dk – sådan lyder navnet på en ny dansk webshop. Selvom webshoppen er ny på banen, så står der dygtige fagfolk bag den. Stifterne af virksomheden har nemlig mere end 25 års erfaring i branchen. Webshoppen er startet med en ambition om at være den billigste forhandler af kølemiddel i hele Danmark. Derfor tilbyder de et stort produktsortiment, gratis levering og fordelagtig prisgaranti. Få hele historien om Billigkølemiddel.dk og deres produkter i denne artikel.

 

Det er dyrt at købe kølemiddel… ikke længere!

Navnet Billigkølemiddel beskriver meget godt virksomhedens vision. Det handler om at sælge kølemiddel, og det handler om at være de billigste på markedet. De fleste tænker ikke over det, men kølemiddel bruges faktisk i mange brancher, hvor der opstår behov for at nedkøle forskellige produkter eller lokaler. Det kan være alt fra køle- og frostsystemer i både industri, transport og andre kommercielle brancher til køling via A/C anlæg på hoteller, kontorbygninger eller butikscentre.

 

Mange virksomheder kan nok godt nikke-genkende til, at det kan være dyrt at indkøbe kølemiddel til deres daglige behov. Det er heller ikke altid, at man kan regne med kvaliteten af det kølemiddel, som man køber. Det vil Billigkølemiddel.dk gerne ændre på:

”Med vores nye webshop vil vi gerne ændre på præmisserne for at købe kølemiddel af god kvalitet. Det skal hverken være besværligt eller dyrt. I vores online shop kan man derfor med få klik bestille sin ønskede type kølemiddel – ovenikøbet til yderst konkurrencedygtige priser” udtaler direktøren for Billigkølemiddel.dk

Denne nye danske webshop tilbyder et stort udvalg af forskellige typer kølemiddel, heriblandt 134 og R32, som er et af de mest brugte typer kølemiddel på markedet. Kølemidlerne er tilgængelige i flasker med alt fra 5 kg til 40 kg. Det er derfor muligt at købe ind til lige de behov, som man har i sin virksomhed – og selvom firmaet markedsfører sig på at være billig, er det bestemt ikke en grund til at tvivle på kvaliteten af deres produkter.

EU-godkendte produkter af høj kvalitet

Alle produkter i Billigkølemiddel.dk webshoppen er 99,9 % rent ny produceret gas. Det er alt sammen fremstillet i Europa. Alle produkterne er også certificerede og godkendte efter alle EU’s gældende regler og love. Man kan derfor trygt stole på, at alle papirer er i orden, når der indkøbes kølemiddel fra dette nystartede firma.

For at sikre markeds bedste priser gives der altid prismatch. Det vil sige, at Billigkølemiddel.dk matcher prisen, hvis produkterne er billigere andetsteds. Det gælder i forhold til enhver anden dansk webshop.

Billigkølemiddel.dk er også med hvor det sker i forhold til innovative produkter, der har et langt lavere GWP-niveau (på engelsk Global Warming Potential) og som dermed er mindre skadelige for miljøet. De har som noget nyt fået produkter i deres webshop, der f.eks. kan erstatte det omstridte R404 kølemiddel. Der findes flere produkter i deres webshop, som kan bruges som et mere miljøvenligt alternativ til dette. Disse har en reduktion i GWP på op til 50 % – og ofte mere.

Der er mange fordele, når man handler hos Billigkølemiddel.dk

Online handel er blevet mere og mere gængs – også inden for brancher, som man ikke lige tænker på som typiske webshops. Når der handles online, er der stor konkurrence. Men det handler ofte om flere faktorer end blot prisen for at fastholde og indhente nye kunder:

”Det skal ikke kun handle om prisen, når man vælger Billigkølemiddel.dk som sin nye samarbejdspartner. Derfor tilbyder vi alle vores kunder nogle yderst fordelagtige handelsbetingelser” udtaler direktøren for Billigkølemiddel.dk.

Nogle af disse fordele er:

  • ALTID gratis levering i hele Danmark
  • ALTID EU-godkendte produkter i shoppen
  • ALTID hurtig levering indenfor 5-8 arbejdsdage

Som ny webshop på markedet vil Billigkølemiddel.dk gerne byde varmt velkommen til nye kunder. Derfor giver de faktisk lige nu 10 % på alle nye ordrer i deres webshop. Vil du vide mere? Besøg www.billigkølemiddel.dk