Få en helt ny søvnoplevelse  - vælg det rigtige sengetøj

Få en helt ny søvnoplevelse  - vælg det rigtige sengetøj
SPONSERET AF SOVN-COMFORT.DK |

ANNONCE fra sovn-comfort.dk

En af de meget ukendte grunde til en dårlig nattesøvn, kan formeligt være dit valg af sengetøj. De fleste køber sengetøj efter hvad de finder pænt og behageligt, men man skal faktisk ligge mange flere tanker bag sit køb af sengetøj. Materialet af sengetøj kan have en afgørende faktor på, hvordan du sover.

Bomuldssengetøj
Det klassiske valg, som mange kender og gør brug af, er selvfølgelig bomuldssengetøjet. Bomuld fås i mange forskellige designs både med farver og print, samt er det kendt for at være et slidstærkt materiale, der kan tåle mange ture i vaskemaskinen. Bomulden kan være med til at absorbere den fugt, som din krop afgiver om natten. Bomuldssengetøj kan derfor afhjælpe opvågninger med vådt sengetøj, grundet sved.

Bambussengetøj
Det bløde valg, som du aldrig vil gå fra, hvis først du har prøvet det. Bambus skaber en helt særlig søvn-comfort, når du lægger dig under dynen, og mærker den bløde effekt, der føles rart mod huden. Udover den rare følelse bambus kan medføre, er det også rigtig godt til dem, som sveder meget om natten. Det er nemlig temperaturregulerende og kan fungere som kølende hvis du har det varmt og omvendt. Lige så vel som bomuld, absorbere bambus også sved og fugt, men bambus er bedre til at fjerne fugten og holde dig tør hele natten.

Dette var blot to af de mest populære valg inden for sengetøj, der findes mange andre varianter som hver har sine fordele. Hvis du gerne vil give dig selv en bedre forudsætning, for en god nattesøvn, kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser. Herunder hvordan din kropstemperatur er om natten, og hvilket materiale du finder behageligt at sove med. Derudover kan der også være nogle budgetmæssige overvejelser, der kan være gode at tage i betragtning, inden du går ud og investere i nyt sengetøj.