Dette hegn skal du vælge til haven

Dette hegn skal du vælge til haven
SPONSERET AF STABY-FLISER.DK |

ANNONCE fra staby-fliser.dk

Der kan være mange fordele, ved at have et hegn rundt om haven. Et hegn kan nemlig have flere funktioner. Man kan have hegn rundt om haven, for at få lidt mere privatliv, hvis husene for eksempel ligger meget tæt på hinanden. Det kan også være, at hegnet skal skabe læ, hvis der ofte er meget vind. Der findes mange forskellige slags hegn, så du skal først og fremmest finde ud af, hvilke behov, som hegnet skal dække. Galvaniseret hegn er en type af hegn, som du kan vælge.

Afskærmning og privatliv
Hvis du ønsker at have et hegn, der kan afskærme og give lidt mere privatliv, så kan du for eksempel vælge et hegn af træ. Dette er også et godt alternativ til en hæk, da det ikke kræver så meget havearbejde. Der findes samtidig mange typer af træhegn, så her skal du sætte dig ind i hvilken type, der vil passe bedst til dine behov. Du kan som nævnt også vælge at få et naturligt og grønt hegn, i form af en hæk. Dette kan også være med til at afskærme og skabe læ.

Den klassiske løsning
Du kan også vælge den klassiske løsning, som er et stakit. Et stakit bruges som regel til indramme haven. Et stakit giver dig ikke afskærmning og læ, så du skal ikke vælge denne type hegn, hvis du ønsker dette. Du skal vælge et stakit, hvis du ønsker at indramme haven og have det som en æstetisk løsning.

Til de firbenede venner Man kan også have brug for hegn, for at holde sine firbenede venner inde i haven. Hvis du er på udkig efter sådan en løsning, så kunne et galvaniseret hegn være en mulighed. Denne type hegn fungerer heller ikke så godt til afskærmning eller læ, men er mere til at sørge for, at din hund bliver inde i haven.