Tre gode råd til at få dit hus klar til salgsfotos 

I har besluttet jer for at flytte, og står nu og skal af med jeres nuværende hus. I sådan en situation ønsker man altid, at få mest muligt ud af den. Enhver ejendomsmægler vil sige, at billederne, som tages af huset er vigtige i processen i at sælge et hus. Det er det første, som man som køber ser, og det er vigtigt at efterlade et godt førstehåndsindtryk. Dog kan det være svært, at vide hvor man skal starte, når det kommer til at gøre huset klar til, at få taget billederne. Derfor kan du nedenfor læse om tre gode råd til, hvordan du kan gribe klargøringsprocessen an.

Facaden og taget er alfa omega 

Det velkendte ejendomsmægler billede taget skråt fra gaden op mod huset – det er det første, de fleste købere ser. Derfor er det alfa omega, at faceden og taget ser indbydende ud. Et af problemerne for mange hjem er dog, at alger er begyndt at forme sig langs facaden og på taget. Alger kommer gradvist, og man lægger ofte først mærke til dem, når de er over det hele. Her kan du med fordel få fjernet algerne via et algerens firma. Når algerne er taget, og imprægneringen er lagt, så vil huset allerede se en del mere indbydende ud.

Dette er en fin overgang til næste råd, som handler om at holde haven indbydende og velholdt ud. Da man får ofte et glimt af haven, når man ser billederne af husets facade.

Haven skal trimmes og se indbydende ud 

For mange hjem er haven en tidskrævende og langsommeligt projekt. Det at klippe hækken og trimme græsset udskydes ofte i så lang tid som muligt. Dog er det vigtigt, at få haven til at se indbydende ud, inden du får taget billederne. Det vigtigste ved billederne af huset er nemlig, at få potentielle købere til at forestille sig en hverdag og en fremtid i haven og huset. Sætte gang i tankerne – hvad kan vi bruge denne plads til? Her kan vores børn lege i det legehus, som bedstefar har bygget. Det er sådanne tanker, som skal køre igennem hovedet på køberen, når de ser billederne.

Så find græsslåmaskinen frem og sæt hækkeklipperen til, så din have kan skinne.

Gør dit hjem indbydende og hyggeligt

Der er mange små salgstrick man kan lave inde i huset. Her igen, gælder det om at sparke til køberens fantasi. Det hele starter med at rydde op og få det til at se indbydende ud, men derefter er der nogle små tricks, som du kan benytte dig af.

Mange, specielt kvindelige huskøbere, søger efter lys i rum og i hjemmet. Derfor gør dig den tjeneste at lukke så meget lys ind i huset som muligt. Derefter, så har mange huse arealer, som godt kan virke som spildplads. Vis hvordan man kan udnytte dem. Det kan være alt fra at lave et lille hyggehjørne med sækkestole i et indhak i stuen eller et kontor på reposen.