Sådan koordinerer du din kjole med din dags outfit

Forestille. Du har fundet det – den smukkeste promkjole du nogensinde kunne drømme om. Det flatterer din hud og kropstype, det er behageligt og af høj kvalitet, og du har det perfekte par sko til at gå med det. Spændende, ikke? Men din dato viser til din dør i en garish jakkesæt og slips der knuser horribly! Du ser forfærdelig side om side i billeder, og ingen vil nogensinde gætte dig to datoer. Virkelig et mareridt.
For at forhindre alle fremtidige prom-deltagere fra nogen slags modekatastrofer som sådan, har JJ’s House put samlet denne vejledning for at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du matcher din prom-kjole med din datters outfit, så begge kan se fantastisk sammen på den store nat. Ved at overveje disse tre enkle aspekter, kan du og din date absolut vende hoveder.

•• Farver
Farve er et bedragerisk komplekst emne, men for at gøre det lidt lettere, er det bedst at opdele farver efter temperatur – varmt, koldt eller neutralt.
Varme farver er røde, pinks, appelsiner, jordbrune og beige og gule. Coole farver er blues, purples, greens, teals og indigos. Hvid, sort og grå er neutrale og kan parres med farver af enhver temperatur. I almindelighed vil varme farver altid matche bedst med andre varme farver, som vil afkøles med coolt – men det er ikke en hård og hurtig regel.
Hvis du vælger en eller to farver med den samme temperatur, der baserer dine tøj på, bliver det lettere, især når du bruger en neutral farve som hvid eller sort kjole som lærred. Hvis du allerede har en bestemt farve i tankerne, så er det ret nemt at finde tøj, der matcher derfra, enten ved at finde noget, som passer præcist eller på anden måde supplerer.
Uanset hvilke farver du vælger, bør de bruges både i din kjole og i din dages outfit.
Hvis du ikke ønsker at matche farver, kan du prøve at blande pasteller eller juveltoner. Du kunne bære en kjole af dyb rød fløjl og din dato kunne bære en af mørkegrøn fløjl. Vær kreativ!

•• Stoffer og teksturer
Stoffet i din gallakjoler er enormt vigtigt. Prom kjoler kan laves af et hvilket som helst antal materialer, herunder fløjl, silke satin, polyester / rayon, chiffon, tyll og beaded / sequined stof. Tuxedos og dragter er lige så forskellige, der er lavet af uld, tweed, fløjl og silke satin, alt sammen i forskellige væv.
Hvis din date har en smoking eller en kulør, skal du ikke føle dig begrænset til bare at vælge en dekorativ strop, der passer til din teksturerede kjole. Blazers, veste og bukser kommer i et stort udvalg af teksturer, fra knust fløjl til tweed. Smoking lapels er lejlighedsvis lavet af skinnende satin, som går fint med satin kjoler.

•• Tilbehør
Når du har besluttet dig for farver og stoffer, er det tid til at vælge tilbehør!
Lad os først gå over nogle almindelige typer. En corsage og boutonnière er nok den eneste traditionelle prom ‘krav’, så alt andet er op til din egen smag. Eksempler på andet tilbehør er:
> Øreringe, halskæder, armbånd og ringe
> Hårdekorationer (kamme, hovedbånd, klip osv.)
> Punge
> Mansjettknapper og knapper
> Neckties (standard, bowties, ascots, etc.)
> Pocket kvadrater og lommetørklæder
> Tørklæder
> Sko.
Men uanset hvad du vælger, skal farven på det tilbehør, du to har, ligeledes matche, selvom de er metaller som guld eller sølv. De samme retningslinjer for farve og stof gælder her, ligesom de gjorde for dine basale tøj.

•• Tal om det!
Tænk på hvad du vil bære. Spørg din dato om deres outfit præferencer og hvad de vil have. Derefter kan du vælge stilarter, farver og tilbehør sammen, eller beslutte at komme op med et outfit og designe den anden omkring den. Hvis din dato er okay med at overlade alle beslutninger til dig, er det stadig godt at bede om input fra tid til anden for at sikre dig at vælge noget, de er komfortable med.