Det sjoveste sommerspil til haven

Når foråret melder sin ankomst, så begynder vi unægtelig at tilbringe mere tid i haven og udendørs generelt. Det betyder at vi atter skal til at finde på aktiviteter udenfor hjemmets 4 vægge, og det kan både være en sjov og udfordrende opgave.

For hvad kan vi egentlig foretage os i haven? Og hvilke spil egner sig til udendørs brug?

Prøv noget nyt

Selvom det til tider kan være fristende at foretage sig de samme ting i haven eller på stranden som man altid har gjort, så kan det give fornyet energi at prøve noget nyt.

Vil man både give sig selv, børnene og vennerne en god oplevelse i haven, så kan spillet spikeball være den rette vej at gå. Her er der tale om et spil som egner sig til forskellige aldre, og som kan spilles af flere personer ad gangen.

Det er en nyt spil, som de færreste har prøvet, og det vil derfor med sikkerhed give anledning til mange timers sjov og underholdning. Nye tiltag er altid sjove, og familie og gæster vil uden tvivl få stor glæde af det.

Kombiner nyt og gammelt

Synes man at det er spændende at prøve nye boldspil såsom spikeball, så skal man selvfølgelig prøve kræfter med det, men det vil også ofte være hyggeligt og sjovt at gense gamle kendinge.

Et spil volleyball på græsplænen eller lignende er noget de fleste har prøvet, og selvom det kan blive trivielt i længden, så kan det også give glæde for en stund eller to.

Man behøver ikke vælge det ene frem for det andet, og de fleste mennesker kan godt lide lidt udskiftning i deres aktiviteter i haven. Så selvom man køber noget nyt og nyder det spil den ene weekend, så betyder det ikke at man skal vinke farvel til alle de øvrige spil man har stående i garagen.