Næste tirsdag kommer der gang i transportbåndet igen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Efterspørgsel hos McDonald’s sætter gang i Espersens fabrik i Hasle

Tirsdag den 9. juni vil der igen blive produceret fiskeburgere til McDonald’s hos Espersen i Hasle. Produktionen har været lukket ned siden 16. marts på grund af coronakrisen, men i takt med, at virussen er på tilbagetog, og restauranter rundt omkring genåbner, er der en stigende efterspørgsel på produkterne fra Hasle.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

38 medarbejdere fra produktionen og  enkelte funktionærer i salgsafdelingen har været berørt af nedlukningen. De har været hjemsendt med fuld løn. Espersen har benyttet regeringens hjælpepakke om lønkompensation.

– Under nedlukningen af produktionen har ledelsen gennemført flere vedligeholdsopgaver af faciliteterne, og der starter nu et stort arbejde med at gøre fabrikken klar til at genåbne med fokus på medarbejdernes sikkerhed og minimering af smitterisiko. Espersen har været i dialog med myndighederne og følger deres retningslinjer for genåbning, lyder det fra fiskegiganten.

– Vi er positive over for den begyndende efterspørgsel, siger direktør Klaus B. Nielsen ifølge pressemeddelelsen.

– De seneste to en halv måned har vi lært, at omstændighederne kan ændre sig hurtigt, og vi følger situationen meget tæt. Lige nu er vi rigtig glade for, at fabrikken igen skal producere, og vi er optimistiske for resten af 2020, siger Klaus B. Nielsen.