Stig Bech er også kendt som en meget habil løber. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Nu behandler han skader med laserterapi

I 18 år solgte Stig Bech sportstøj og sko i sportsbutikken Intersport i Nexø. Nu sælger han sko i Zjoos, men fra denne uge er der lidt mere end sko i butikken, for Stig Bech vil nu også tilbyde laserterapi.

Han har tidligere uddannet sig som fysiurgisk sportsmassør, og har nu forfulgt sin interesse for at hjælpe folk med blandt andet overbelastningsskader i fødder og knæ, men også f.eks. smerter i knæ, skuldre eller ryg.

Behandlingerne tilbydes i et lokale hos Zjoos, hvor Stig Bech nu – ad lidt omveje – er skohandler sammen med ægtefællen Anita Bech.

Anita Bech overtog butikken efter sine forældre i 2015, mens Stig Bech fortsat drev Intersport-butikken i Strandgade. Det blev for meget med to butikker, så Intersport blev solgt fra og Stig Bech nåede at arbejde både i Fridolf (nu Bygma) og hos Inhouse.

– Men så fik Anita tilbudt et deltidsjob på 30 timer, og var væk fra butikken fire dage om ugen, så i september kom jeg tilbage i Zjoos, fortæller Stig Bech.

Nu vil han kombinere sin interesse for laserbehandling med arbejdet som skohandler.

– Der en god synergi i forhold til skobutikken, og så kan jeg tage en føler på interessen for laserterapi, forklarer han.

Laserterapi er normalt noget fysioterapeuter udfører, forklarer Stig Bech.

– Men jeg hører, at der er lang ventetid. Samtidig kan laserterapi booste helingsprocessen af en skade.