Vi har større problemer end rederiets begynderfejl

LÆSERBREV
Kære medborgere på Bornholm. I forbindelse med Molslinjen overtagelse af overfarten til og fra Bornholm, oplever jeg nu, at støj og utilfredshed blandt bornholmerne – her ikke mindst redaktionen på Bornholm Tidende – efterhånden fylder alt for meget.

Under alle omstændigheder oplever jeg, at kritikken ikke altid et valid.

Jeg savner en lidt mere positiv tilgang til hele problematikken. Jeg er sikker på at Molslinjen rent faktisk gør fremskridt i forhold til de mange skitserede problematikker.

Vores lokalpolitikere – her ikke mindst vores borgmester – gør og har gjort et flot og stort arbejde i forhold til at rette op på de begynderfejl, som en ny færge måtte have.

Lad os derfor lige give Molslinjen og vores politikere chancen for at løse de problemer, der resterer, uden hele tiden at skulle løbe spidsrod i forhold til de mange negative ytringer, som dagligt fylder vores lokale avis.

Det kunne være rigtigt dejligt, såfremt vi her på på øen – her ikke mindst Bornholms Tidende – kunne koncentrerer sig om de mange problemer, vi har herovre. For eksempel i forhold til de sociale problemer, der hersker også her på vores dejlige ø.

Det kunne dreje sig om vores ældre borgere, dem der lever på eller under fattigdomsgrænsen, vores boligløse, vores unge og sikkert meget mere.

Lad mig lige påvise, at meget negativ kommunikation ind i mellem reelt ikke er muligt at kunne høre.

Uffe Lundsgaard Thomsen
Duebjergvej 4, Hasle