Augsburg og Thorup taber skridt i kampen om europæisk fodbold

19. APR 2024 • 22:30SPORT

På seks minutter vendte Frankfurt nederlag til sejr hjemme mod Augsburg og den danske træner Jess Thorup.

Det startede godt for Jess Thorup og Augsburg, men i anden halvleg vendte Eintracht Frankfurt kampen på hovedet i egen hule og vandt 3-1 i den tyske Bundesliga.

Nederlaget betyder, at Augsburg taber vigtigt terræn i kampen om de europæiske pladser.

Holdet indtager syvendepladsen, som akkurat er uden for Europa. Netop Frankfurt ligger nummer seks og er seks point foran Thorups tropper.

Augsburg fik ellers en fremragende start på mødet fredag aften.

Efter et lille kvarter erobrede gæsterne bolden højt på Frankfurts banehalvdel. Det igangsatte en kontra, som Ruben Vargas afsluttede med at sende bolden i nettet.

Det tidlige føringsmål var komplet imod spil og chancer, og efter scoringen blev Frankfurts overtag kun forstærket.

Hjemmeholdet sad på størstedelen af boldbesiddelsen og skabte flere store chancer, men skarpheden udeblev.

Efter ti minutter af anden halvleg lykkedes det dog endelig for Frankfurt at bringe balance i regnskabet, da Fares Chaibi satte indersiden på et fladt indlæg.

Forud for målet havde danske Mads Pedersen set svag ud defensivt, da han blev rundet på venstrebacken.

Med scoringen havde hjemmeholdet fået hul på bylden, og seks minutter senere kom Frankfurt også foran, da den tidligere Vejle-angriber Hugo Ekitike sendte bolden i mål via stolpen.

Til slut satsede Augsburg i jagten på et udlignende mål, men Frankfurt holdt skansen og scorede i stedet i et tomt Augsburg-mål i de døende minutter, efter gæsterne havde sendt målmanden med frem på et hjørnespark.