FC Københavns Farum-forbandelse fortsætter i rekordkamp

Der blev budt på rekordscoringer, da FC Nordsjælland søndag spillede 2-2 mod FC København i Superligaen.

FC København-angriberen Dame N?Doye satte superligarekord, da han scorede til 1-0 i søndagens 2-2-kamp mod FC Nordsjælland.

Senegaleseren har nu scoret 73 Superliga-mål i karrieren, og han er dermed den mest scorende udlænding i Superligaens historie.

19-årige Andreas Skov Olsen scorede til 2-1 for FCN og tangerede med målet rekorden som den mest scorende teenager i Superligaens historie.

Det var Skov Olsens 18. mål i Superligaen – alle er scoret i denne sæson – og han deler rekorden med den tidligere AaB-, Brøndby- og FC København-angriber Peter Møller.

For FCK betyder resultatet, at holdet nu er oppe på ti sejre i træk uden sejr på udebane mod FC Nordsjælland.

FCK har ikke vundet i Farum siden 2013 og ligger med det ene point et enkelt point foran FC Midtjylland i toppen af tabellen. FCN ligger nummer syv før sidste runde i Superligaens grundspil.

Superliga-topscorer Robert Skov var tæt på scoring efter 13 minutter, da han med et godt frispark sendte bolden på overliggeren.

Bare et par minutter efter var det tæt på i den anden ende, da FCN-topscorer Andreas Skov Olsen sendte bolden over mål i en ellers fri position.

Der var store chancer i begge ender, og første scoring kom kort før pausen, da Dame N?Doye satte hovedet på et hjørnespark og headede FCK i front.

Kort efter pausen fik FCN udlignet, da Ulrik Yttergård Jenssen tæt under mål fik sendt bolden i nettet efter hjørnespark.

Magnus Kofod Andersen var efter en god time tæt på scoring med et følt skud på overliggeren, og kort efter kom FCN i front ved Andreas Skov Olsen, som scorede fladt på et flot oplæg fra Godsway Donyoh.

Ti minutter før tid fik FCK udlignet til 2-2 efter klumpspil som følge af et hjørnespark, og superligatopscorer Robert Skov endte med at blive noteret for målet.

/ritzau/