Lampeentusiaster med 35 års erfaring går ikke på kompromis

Designlite.dk har mere end 35 års erfaring, når det kommer til salg og behandling af lamper. Derfor ved de også, hvad de har med at gøre. Deres erfaring gør dem også kompetente i forhold til at vejlede deres kunder, der har brug for hjælp til den perfekte lampe til hjemmet. I den forbindelse går de ikke på kompromis, fordi de ved, at kvalitet er vigtigt i forhold til deres produkter, men også kvaliteten af deres service. Der er mange lamper, man kan vælge imellem. Og det kræver bare et klik her for at finde ud af, hvad virksomheden har at byde på. Lamper betyder livsstil, og derfor er det også vigtigt, at det passer til boligen og de personer, der er en del af boligen. Det forstår de i Designlite.dk, og derfor er de også eksperter i at hjælpe og forstå, hvad deres kunder har brug for. Det er meget forskelligt, hvad man har behov og lyst til at have, når det kommer til lamper, og derfor har de også et bredt udvalg af lampemærker, men derudover har de også de nødvendige reservedele, der hører til.

Frandsen Group har stor succes
Et brand, der er i rivende udvikling, er Frandsen lamper. De er designet af Frandsen Group, som er et æstetisk designfirma. Firmaet blev etableret i 1968 af Benny Frandsen, som også ledte firmaet i opstarten. Læs mere på hjemmesiden, hvor der er mulighed for at dykke ned i det spændende brand, der har vundet flere priser for deres smukke designs. I dag er det ikke blot Danmark, der får lov til at give hjemmet et ekstra løft med Frandsen lamper. De designer, producerer og markedsfører også deres lamper og andre produkter i hele verden, hvilket de har haft stor held og succes med at gøre. Men det er ikke blot Frandsen lamper, som kan findes på hjemmesiden. Der er et stort og bredt udvalg, som giver kunderne mulighed for at finde lige præcis den lampe, som passer til deres behov.

Et luksuriøst udvalg
Der kan findes et stort luksuriøst udvalg hos virksomheden. Der kan blandt andet findes Louis Poulsen, Le Klint, Arne Jacobsen og Verner Panton. Louis Poulsen tilbyder flere ikoniske lamper som for eksempel PH-lampen, men også Panthella-lampen, som er designet af Verner Panton, kan findes på siden. Både disse, men også de mange andre lamper, er klassikere, som fortsat kan gøre den helt store forskel i boligen. Det er derfor en god idé at dykke ned i de mange lamper, der findes hos virksomheden.

Både lamper til indendørs og udendørs brug
Det er ikke blot lamper til indendørs brug, der er at finde. Der er også et stort udvalg af udendørslamper, der kan gøre en stor forskel, når man snart begynder at bevæge sig ud i forårsvejret og senere sommervejret. Den danske sommer er noget helt særligt, og det skaber også noget helt særligt at have udendørsbelysning, når mørket falder på, og man fortsat kan være udenfor.