Fifa skal undersøge transferstrid om Emiliano Sala

Nantes og Cardiff kan tilsyneladende ikke blive enige om betalingen for Emiliano Sala, der døde i et flystyrt.

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) trækkes nu ind i sagen om transfersummen for Emiliano Sala efter klage fra Nantes.

Det skriver flere internationale medier onsdag.

– Vi kan bekræfte, at vi har modtaget en forespørgsel. Vi er i gang med at undersøge det, siger en talsmand fra Fifa ifølge BBC.

Sala døde i et flystyrt, da han var på vej fra Nantes i Frankrig til Cardiff i Wales sammen med piloten David Ibbotson.

Flyet styrtede ned i Den Engelske Kanal 21. januar, men først 8. februar fandt et eftersøgningshold fodboldspillerens lig. Flyets 59-årige pilot er stadig savnet.

Cardiff havde to dage før flyets forsvinden købt den argentinske fodboldspiller i den største transfer i Cardiffs historie.

Premier League-klubben skulle ifølge BBC have betalt første del af beløbet 20. februar, men blev enig med Nantes om at udskyde deadline en uge.

Waliserne har sagt, at de ville holde igen med betalingen, indtil undersøgelserne af flystyrtet er færdige.

Cardiffs bestyrelsesformand, Mehmet Dalman, har dog samtidig understreget, at man vil betale det fulde transferbeløb, hvis klubben er "kontraktligt forpligtet" til det.

Ligue 1-klubben Bordeaux skal have 50 procent af transferbeløbet på grund af en videresalgsklausul, der blev skrevet ind i Salas kontrakt, da han skiftede fra Bordeaux til Nantes i 2015.

/ritzau/