Bjorkstrand scorer forgæves i Columbus nederlag i NHL

Danskeren reducerede med sin 9. sæsonscoring St. Louis føring, men måtte sig slået til sidst.

Oliver Bjorkstrand måtte nøjes med en smule personlig succes, da hans hold, Columbus Blue Jackets, natten til søndag tog imod St. Louis Blues i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Danskeren scorede i kampen sit 9. sæsonmål, men målet viste sig at være forgæves, da gæsterne kunne gå fra isen med en sejr på 4-2.

Columbus skulle i lørdagens kamp forsøge at stoppe en dårlig stime. Således har holdet tabt de seneste fire kampe i ligaen.

Og det begyndte skidt for hjemmeholdet, da først Ryan OReilly og siden Carl Gunnarsson scorede for gæsterne i første periode.

Ingen af holdene formåede at score i anden periode, men seks minutter inde i tredje periode udnyttede hjemmeholdet sløset forsvarsspil til at få reduceret.

Columbus Artemi Panarin snuppede pucken fra en passiv forsvarsspiller og serverede den for Oliver Bjorkstrand, der nemt kunne score til 1-2.

Der skulle dog kun gå et halvt minut, før St. Louis igen bragte sig foran med to mål på en scoring af Vladimir Tarasenko.

Hjemmeholdet fik kort før tid reduceret, men St. Louis kunne i de døende sekunder af kampen afgøre opgøret med Oskar Sundqvists scoring i et tomt Columbus-mål.

/ritzau/