Sådan bliver du klar til sommeren 2019

Sommeren er så småt på vej til Danmark, og om mindre end fem måneder står vi midt i den varme sol og den danske sommer, der summer af liv og glade dage. Vil du gerne blive klar til sommeren, så du ikke står og mangler de vigtigste ting, så skal du læse med her. Vi kommer med fire ting, som du skal have krydset af på listen, inden sommeren kommer, hvis du vil være sikker på, at du bare kan læne dig tilbage og nyde sommeren.

Den gode mad
Sommer er lig den gode grillsæson, hvor saftige bøffer og sprøde grøntsager skal en tur på grillen. Bliv klar til sommeren med en gasgrill, der sørger for velsmagende mad, uden at du skal bruge flere timer på at få gang i den. For med en gasgrill tager det dig kun 10 minutter at få den gennemvarm, og når du er færdig, kan du slukke den, når det passer dig. Du er ikke afhængig af at skulle tænde op i dine kul og sørge for, at de brænder ud efterfølgende. På den måde kan du altid slå til, hvis vejret bliver godt, så du kan nyde de lange sommeraftener i haven.

Hav badetøjet klar
Med sommeren følger der også de mange strandture, som vejret ofte tillader, og hvorfor gå sommeren i møde med det gamle badetøj, der måske er blevet for stort, for slidt eller er gået af mode siden sidste år? Find dig den helt perfekte bikini eller det perfekte par badeshorts, så du er klar til den første strandtur i 2019. Se på, hvad der er årets trends inden for badetøj, og få det købt i god tid, så du får det før de andre. Der kan nemlig godt være en tendens til, at det bedste udvalg bliver udsolgt hurtigt efter den første varme sommerdag.

Ferieafklaring på job
Sørg for, at du tidligst muligt får planlagt din sommerferie på arbejdet. Nogle steder er ferien fastlagt for alle på et bestemt tidspunkt, men kan du selv have indflydelse på din sommerferie, så skal du skynde dig at få styr på dette. For mange steder gælder først-til-mølle-princippet delvist, når det handler om sommerferie. Er du ude i god tid, så kan du med langt større sandsynlighed få opfyldt dine ønsker, så du kan nyde en sommerferie med dem, du holder af. Og så er det altid værd at overveje en sommerferie udenfor skoleferien, hvis du vil slippe for fyldte strande og børnefamilier.

Har du en plan B?
Sommetider kan det danske sommervejr godt svigte, og vil du gerne være bedst muligt forberedt på en ferie i solen lige meget hvad, så have en plan B i lommen. Du behøver ikke nødvendigvis bestille noget her og nu, men overvej i så fald, hvor du vil rejse hen, hvis vejrudsigten byder på tre ugers regnvejr. Du kan også bestille en rejse med gratis afbestilling, hvis du gerne vil have rejsen til den bedste pris. Den bliver nemlig dyrere, jo tættere du kommer på ferien.