Bornholms eneste efterskole tilbyder 8. klasse

Der er under 20 efterskoler i Danmark, der tilbyder 8. klasse, og én af dem ligger på Bornholm. Det er faktisk Bornholms eneste efterskole, som – naturligt nok – hedder Bornholms Efterskole. Her tilbyder de således både 8., 9. og 10. klasse, og dét er noget ganske særligt.

Bornholms Efterskole er der mulighed for at vælge imellem forskellige linjer, hvorved man kan tilpasse ens efterskoleophold til ens personlige præferencer og interesser. Du kombinerer således det faglige med dine egne hobbyer, og det er netop noget af dét, der er med til at gøre efterskoler populære hos de unge danskere.

Et ø-eventyr med plads til fordybelse
Bornholms Efterskole ligger i skoven nær både klipper og hav. Her møder de unge noget helt andet end storbyens stress og jag, og dermed er der også gode forudsætninger for virkelig at fordybe sig som elev på Bornholms Efterskole. Samtidig betyder den enestående natur også, at der er gode muligheder for at give sig i kast med diverse udendørsaktiviteter.

For eksempel nyder mange at køre mountainbike og at tage på klatreture i klipperne på Bornholm. Der er altså rig mulighed for at prøve kræfter med nogle anderledes og udfordrende aktiviteter som elev på Bornholms Efterskole, og det er, uanset om man vælger at tage på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse. Som noget særligt er Bornholms Efterskole nemlig også en 8. klasse-efterskole.

På Bornholms Efterskole tilbydes linjefag som adventure og mountainbike, og det skyldes netop de gode forudsætninger for adrenalinkicks, som naturen giver på Bornholm. Derudover kan man vælge media og gastro som linjefag, og dermed er der lidt for enhver smag på solskinsøens eneste efterskole.

Bornholm er tættere på, end du tror
For en hel del danskere virker Bornholm som et ø-paradis, der desværre ligger lidt for langt væk. Faktisk behøver det dog slet ikke at være noget problem at komme til og fra Bornholm. Fra Københavns Hovedbanegård tager det således ikke mere end tre timer, til man kan være i Rønne, og derfra er der blot fem minutter i bus til Bornholms Efterskole. Turen er dermed kortere, end turen mellem København og Århus er i tog.

Efterskolen på solskinsøen er altså tættere på, end du måske umiddelbart skulle tro, og vil man have en anderledes efterskoleoplevelse, er dette derfor et godt bud. På Bornholms Efterskole er der mulighed for at fordybe sig, og igennem et inkluderende og engagerende miljø får du mulighed for at lære en hel masse. Både fagligt og om dig selv.

På efterskolen kan du kombinere den naturlige ro med masser af action og spænding, og derudover får du naturligvis venner for livet, uanset om du vælger et efterskoleophold i 10. klasse, i 9. klasse eller – som noget ganske særligt – i 8. klasse på Bornholms Efterskole.