Er du klar til efterårshygge?

Er du klar til efterårshygge?

Sommeren er over os og lige pludseligt er den ovre. Dagene er allerede begyndt at aftage, og snart vil du hellere hygge indendørs, end at sidde ude på terrassen.

Hygge i sofaen
Din sofa er nøglemøblet i stuen. Og når du trænger til en ny sofa, ender du ofte med at skifte andre møbler ud også. Din nye sofa vil ofte diktere stilen for resten af sofaområdet. Fyld også gerne med puder og tæpper. Det hygger!
Det er desværre bare ikke sådan lige at få råd til at skifte alt ud, når sofaen ikke kan mere. Resten er ikke slidt, men passer bare ikke til den nye, store slænger af en sofa. Hvad gør man så?
Start med at sælge det, som ikke passer ind længere. Det giver et startskud at købe nye møbler for. Er der ikke nok, kan du ansøge om en billig kassekredit.

Hygge omkring spisebordet
Når du har indrettet sofahjørnet til fredagshygge foran TV’et, er tiden kommet til spisebordet. Her kommer I til at dele mangt et måltid, og spille brætspil. Sørg for, at spisebordsstolene er komfortable at sidde på i flere timer i træk. Skru op for hyggen med en dug og belysning som kan dæmpes. På denne måde bliver det behageligt og indbydende at samles om spisebordet, hvad enten det er til mad eller spil.

Hygge ved sengetid
Din seng er kun til søvn og sex. Derfor bør du overveje om du kan få plads til et hyggehjørne i soveværelset. En god lænestol med en puf, og en god lampe med dæmper. Børst dine tænder og tag nattøj på, så du er helt klar til at sove. Sæt dig i din gode stol med en bog, et stykke håndarbejde eller lignende. Når du mærker trætheden tage over slukker du og smutter over i seng. Godnat, og sov godt.