Køb festkjoler og bliv klar til en aften i byen

Har du en kommende fødselsdagsfest eller bare en aften i byen med veninderne i kalenderen, kræver det nøje forberedelser at komme helt op i gear, så du ligner en million til aftenens udskejelser. Her får du inspiration til, hvordan du bedst bliver helt festklar med et look, der sidder lige i skabet.

Shop online i god tid
Køb festkjoler online, hvis du gerne vil spare penge. Mange gange kan du købe festkjoler billigere hos webshops, men vær gerne ude i god tid – bestiller du dagen før, er der ringe chancer for, at din festkjole når at komme frem inden, også selvom mange webshops tilbyder lynhurtig levering.

De fleste online butikker tilbyder også gratis retur, så bestil gerne flere festkjoler hjem, så kan du sende dem tilbage, som du ikke får brugt til den kommende fest.

Feminint eller afslappet udtryk?
Køb festkjoler, hvis du gerne vil give dit aftenlook et feminint udtryk. Style den med høje stiletter og store smykker for at understøtte den feminine stil. Er du mere til et afslappet udtryk, kan du sagtens peppe en jumpsuit op. Her gør stiletter også underværker – det tilfører femininitet, mens det overordnede outfit fremstår afslappet.

Køb festkjoler, hvis du vil gerne vil indtage dansegulvet i et gennemført feminint outfit og i en jumpsuit eller pæne bukser, hvis du er mere til casual aftenlook.

Læg en fin aftenmakeup
Uanset hvilken stil du er til, er en lækker makeup prikken over i’et. Når du skal lægge din makeup, er det først og fremmest vigtigt, at du giver dig god tid. Start ud med at fugte din hud grundigt. Er basen ikke i orden, bliver resultatet aldrig godt. Sørg derfor for at lægge fugt forud for din makeup. Efter din fugtighedscreme er det en god idé at påføre en primer, som faktisk betyder base. En primer glatter små ujævnheder og farveforskelle i huden ud – og så får den makeuppen til at holde længere. Det er jo vigtigt, når du skal danse natten lang, ikke?

Læg en naturlig foundation, lidt concealer under øjnene og andre steder, der trænger til at blive dækket yderligere. Giv øjnene farve med neutrale, bløde toner, og læg eyeliner over øverste vippekant for at fremhæve og forstørre øjet. Slut af med lidt rouge på kinderne og en rød farve på læberne. Så er du helt festklar.