Find nemt og enkelt den rette revisor online

Har du brug for en god revisor til en rimelig pris? Det kan opleves som besværligt og uoverskueligt, at finde den revisor der passer til netop dig til den rigtige pris. Der skal meget forarbejde til, hvis hver enkelt skal kontaktes, og man kan derfor hurtigt have en tendens til at vælge den første, og den bedste, revisor man får tilbud fra. Med internettet og dets mange muligheder er det nu langt nemmere og mere gennemskueligt at finde den rette revisor til din opgave.

Sammenlign priser og find den rette revisor online
Det kan være svært at finde hoved og hale i tilbud og ydelser hos de mange forskellige revisorer. Derfor er den nemmeste måde at finde den billigste og bedste revisor på, er ved at bruge prissammenligningssider. På denne måde kan du nemt få tilbud fra fx 3 forskellige revisorer og sammenligne de forskellige tilbud, samt vælge det tilbud der er billigst og bedst. Med ”bedst”, menes det tilbud der på bedst mulig vis, imødekommer dit behov, og ønsker i forhold til revision.

Når du benytter dig af disse prissammenligningssider, sparer du tid, som du kan bruge på noget andet. Ofte får du tilbud inden for 24-48 timer.

Når du får 3 tilbud, skal du dog ikke alene gå efter det billigste tilbud, men et godt råd er at bruge lidt tid på at sætte dig ind i revisorselskabets speciale. Hvis du fx har to priser på et skatteregnskab, der ligger sig op ad hinanden, kan det måske i sidste ende betale sig at benytte det dyreste tilbud, hvis virksomheden bag har speciale i skatteret og denne form for regnskaber. Dette gælder især ved timepriser.

Vær så konkret som muligt for en præcis pris
Når du skal indhente tilbud online, er det meget vigtigt at være så præcis i din beskrivelse af opgaven som muligt. Dette er for at få den mest præcise pris på opgaven. Beskriv fx om der er tale om bogføring, skatteregnskab, momsregnskab, årsregnskab, debitor/kreditor regnskab, fakturering eller noget helt andet. Kom også gerne ind på omfanget af opgaven, således at du ikke får ubehagelige overraskelser senere. Dette gøres bedst ved at beskrive virksomhedens størrelse og kompleksitet.

Efter indhentning af tilbud og valgt af revisor er det blot at sætte revisoren i gang med opgaven, hvorefter du selv kan benytte tiden på det, der er din kerneopgave, samt det du er allerbedst til, mens revisoren gør det samme. Husk at der ikke er en opgave, der er for stor eller for lille, til at en revisor kan hjælpe med den. Så uanset om du har behov for at få styr på de omfangsrige skatteregler, eller skal have udarbejdet et årsregnskab, så skal du blot benytte en revisor. Ligeledes kan du få en revisor til at udføre hele opgaven eller til at lave dele af den. Hvis du vil spare penge, kan du selv lave forarbejde hvis du evner det, og lade en revisor tjekke igennem.