Få en varmepumpeserviceaftale på Bornholm

Når du har investeret i en varmepumpe, så er det en rigtig god idé, at du vedligeholder den, så den ikke går i stykker, eller bliver slidt før tid, så du er nødt til at købe en ny – så bliver det pludselig en dyr investering. Derfor er det vigtigt at få en servicemontør til at tjekke din varmepumpe efter indimellem. Bor du på Bornholm, er det også muligt at få et varmepumpeeftersyn – Læs mere om Varmepumpe serviceeftersyn her.

Hvor ofte skal du have varmepumpeservice?
Som minimum skal du have et hovedeftersyn på din varmepumpe en gang om året. Dette skyldes, at en varmepumpe indeholder kølevæske, som kan være skadeligt for miljøet, derfor skal der holdes øje med, at varmepumpen er helt tæt.

Hvad skal der tjekkes på din varmepumpe?
Det er forskelligt, hvad der bliver tjekket, alt efter om det er en luft til vand varmepumpe eller et jordanlæg, du har. Dog er det hovedsageligt sikkerhed, samt at varmepumpen kører optimalt, der bliver tjekket. Der skal ikke mange udsving til, før din varmepumpe ikke kører optimalt, hvilket betyder, at du ikke får det maximale ud af dine penge.

Derfor skal du lave en serviceaftale
Hvis du ikke er vild med at få en stor regning ind ad døren, så skal du vælge at få lavet en serviceaftale. Der har du nemlig mulighed for at tegne et abonnement, hvor du betaler et mindre beløb hver måned, som dækker dit årlige varmepumpe eftersyn. Det eneste, du kan risikere, at der kommer oveni, er reservedele, hvis der er noget i din varmepumpe, der skal skiftes. Derudover så vil du kunne få hjælp online via support gennem din telefon, eller ved at der kommer en servicemontør ud til dig fysisk. På den måde slipper du for at bekymre dig om kolde vinteraftener, fordi der er sket noget med din varmepumpe.