Derfor skal du vælge en elevationsseng

Undersøgelser viser, at hvis du i gennemsnit sover 8 timer om natten, så vil det sige, at du tilbringer over 1/3 af livet i din seng. Det er ret mange år af dit liv, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra for at komforten er i top? Der findes et stort og varieret udvalg af både senge og madrasser, som du kan forholde dig til, når du skal overveje hvilken seng, der passer bedst til netop dit behov.

Vælg en elevationsseng
Fordelene ved at vælge en elevationsseng er mange, og det er en simpel måde at få lidt hverdagsluksus ind i en ofte triviel hverdag, hvor man godt kan glemme at gøre lidt godt for sig selv.
Når du skal vælge ny elevationsseng, er der en række ting, du bør have med i dine overvejelser. Både hvem og hvor mange der er tænkt, der burde sove i sengen – skal der kun sove en enkelt person i sengen, kan du med fordel vælge en elevationsseng i størrelsen 140×200 cm, hvor madrassen styres af en enkelt fjernbetjening. Skal der derimod være plads til både dig og din partner, bør I investere i en elevationsseng, hvor topmadrassen er med splitfunktion. Det betyder, at I hver især har mulighed for at indstille hver jeres side af madrassen efter jeres personlige præferencer. Her kan man både få 160×200 cm samt 180×200 cm madrasser.

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af elevationssenge
Hænger pris og kvalitet sammen? Det korte svar her er ja. Dermed er ikke sagt, at kvalitet ikke kan købes for penge, men at det ofte godt kan betale sig at købe en elevationsseng, hvor der er tænkt på detaljerne. Det kan f.eks. være:
– Fjedrene: vælg en seng med ordentlige fjedre, der sikrer bedre nattesøvn
– Motor: vælg en seng med en god og stabil motor, som samtidig er støjsvag