Læserbrev: 40.000 øboer har ingen betydning på Christiansborg

LÆSERBREV
Hvad har Bornholm fået. Ganske enkelt en katamaran, Express 1, der er uegnet til at sejle mellem Rønne og Ystad. Billetpriser hvor gennemsnitprisen ikke er billigere end hos Færgen for almindelige rejsende.

Samtidig et helt uoverskueligt system ved køb af billetter, der ikke er til at gennemskue.

Det kan godt være, at hvis man bestiller en billet ud i fremtiden, kan man få biletten billigere, men det hjælper ikke, hvis man skal rejse i dag eller i morgen, eller hvis man bliver forhindret i at rejse den dag, man har planlagt.

Hvorfor har vi fået Molslinjen til at sejle til og fra Bornholm? Fordi at politikerne på Christiansborg ikke regner 40.000 indbyggere på en ø i Østersøen har nogen betydning. Det har vi set mange gange før.

En dag hvor de melder vind på 15 — 16 m/s, skulle vi invitere Transportministeriet og Søfartsstyrelsen på en tur Ystad – Rønne retur, så fik vi omgående en ny Færge.

Andre Jensen
Storegade 91, Hasle