16-0 til Hammershus

LÆSERBREV
Efter at have overværet Molslinjen’s pressemøde og orientering om sejladsen, er der især ét forhold, som springer i øjnene, nemlig at Hammershus på Køge-ruten ikke har aflyst en eneste gang, siden Molslinjen tog over, hvor man har aflyst katamaranerne 16 gange (i september, red.).

Det siger jo noget om hvilken færgetype, der er den bedste og mest sejldygtige i Østersøen, og derfor burde trafikkontaktrådet have krævet og indstillet til transportministeren om en sejlads med konventionelle færger på alle afgange og destinationer.

Det er da også, hvad forskellige maritime eksperter har opfordret trafikkontaktrådet til flere gange længe før det forrige færgeforlig, men der har man ikke været vågne nok.

Så nu går den stående diskussion stort set bare ud på, at forholdene drøftes ud fra en basis på manglende årvågenhed i trafikkontaktrådet som i den grad mangler medlemmer med maritim ekspertise.

Ivar Nielsen
Pileløkken 7
Allinge