Volvo har vundet Årets Bil i Europa 2018

I løbet af året findes der forskellige kåringer sted af Årets Bil. Det er både i Europæisk samt i national regi, at der hvert år findes den bilmodel, som fortjener den prestigefyldte kåring; Årets Bil.
Den svenske bilproducent Volvo har for første gang taget sejren for at have vundet den flotte titel som Årets Bil i Europa 2018 (Car of The Year 2018) med deres Volvo XC40.
Kåringen af en SUV, som årets bil, stemmer også ganske godt overens med bilklassens store popularitet hos forbrugerne.

Den eftertragtede pris som Årets Bil
Volvo XC40 vandt blandt andet titlen på grund af dens innovative og tekniske løsninger, som skaber en høj brugsværdi og køreglæde hos føreren. Det er f.eks. muligt at lade sin smartphone blive tilkoblet bilen, hvorfra der er adgang til både musiktjeneste samt navigation.
XC40 bliver fremstillet i Belgien og kommer med samme, høje omfang af sikkerhedsudstyr som Volvos større modeller.

Det var ikke kun marginaler, som skilte Volvo XC40 fra konkurrencens anden plads. XC40 løb med sejren med hele 83 point ned til sin modstander på anden pladsen.
Denne sikre sejr blev blandt andet cementeret af XC40’s gennemførte høje kvalitet af både:
• Høj sikkerhed
• Sikre køreegenskaber
• Tekniske detaljer der højner køreglæden
• Omfattende sikkerhedspakke.

Motors samt FDM’s jurymedlem (der som eneste danske medlem deltog i udpegningen og kåring af konkurrencen) stemte også på Volvo XC40 som værende Årets Bil I Europa 2018.

Det populære bilmærke med mange folkekære modeller
Volvo blev grundlagt i år 1927 i Göteborg og har siden da konstant videreudviklet på bilproducentens standarder om både optimal køreglæde, indbydende designs samt høje sikkerhed.
Volvo er et populært bilmærke hos de danske forbrugere, som der findes et stor antal af på de danske landeveje.

Værdierne, som Volvo producerer deres mange modeller efter, taler til forbrugerne, hvor der er fokus på miljøvenlighed, gennemført kvalitet samt høj sikkerhed. Den svenske bilproducent tager sikkerheden omkring bilens fører og passagerer så seriøst, at de har ladet det blive en erklæret ambition, at ikke en eneste bilist i Volvos biler skal blive dræbt i trafikken i år 2020.
Årets Bil I Europa 2018, Volvo XC40 – er en del af Volvos nye modelserie.
Foruden denne findes der et væld af modeller fra Volvos talrige bilserier, som kan findes hos den nærmeste Volvo forhandler.

Herunder kan der ses et overblik over Volvos’ imponerende bilprogram:
• Volvo V40
• Volvo S60
• Volvo V90
• Volvo S90
• Volvo XC40
• Volvo XC60
• Volvo XC90

Som listen antyder, findes der en Volvo-model til ethvert behov og fra forskellige klasser.
Særligt SUV-klassen oplever stigende popularitet hos forbrugerne blandt andet som følge af modellernes høje siddekomfort, der giver et optimalt udsyn. Derudover er SUV’en en rummelig bil, som taler til særligt børnefamilier, for hvem det også skal være praktisk at have en større bil med masser af køreglæde, og som er nem at manøvrere.
Derudover oplever Volvos Cross Country modeller ligeledes efterspørgsel med deres store størrelser, der gør dem perfekte til udflugter og eventyr i komfortable og sikre rammer.