Unge bornholmere storshopper på nettet

E-handel har i årevis været et hit hos danskerne, herunder bornholmerne. Særlig stor er interessen blandt øens unge, som nyder at shoppe alt fra tøj og makeup til møbler og rejser på nettet. Den tiltagende interesse for at handle online hænger helt åbenlyst sammen med de forbedrede muligheder for at få leveret pakker til ikke-brofaste øer. Bornholmerne kan takket være nye fragttiltag shoppe på lige fod med resten af landet.

Dét shopper øens unge forbrugere på nettet
Tøj og mode topper ikke så overraskende listen over de ting, som der bliver handlet allermest på nettet. Der mærkes i øjeblikket en særlig stor – og naturlig – interesse for de tøjmærker, som ikke forhandles i de bornholmske tøjforretninger. Barbour er et af de mærker, som især øens unge mænd gerne vil have fingrene i. Det kan tilsyneladende kun lade sig gøre på nettet, hvorfor der helt naturligt rækkes ud efter computeren eller mobilen, når der skal shoppes nyt til garderoben. Mangler du for eksempel en ny Barbour jakke, så kan du nemt og hurtigt bestille den med ganske få klik. Den unikke tilgængelighed tiltaler i den grad bornholmske forbrugere.

Der bliver ikke kun handlet tøj og sko på nettet. Der afgives også adskillige ordrer på rejser, møbler og elektronik. Disse varegrupper er ikke kun populære blandt unge, men også blandt de øvrige aldersgrupper.

Gratis levering er næsten blevet en selvfølge
For bare 5-10 år siden skulle man betale en mindre formue, hvis man skulle have leveret en pakke til en bornholmsk adresse. Det er heldigvis ikke tilfældet længere. I dag kan du næsten tage gratis levering som en selvfølge, uanset om du er bosat i Rønne, Hasle, Gudhjem eller en helt fjerde by. Det er altid en god idé at undersøge, om den givne webshop tilbyder gratis levering. Undersøg også om du kan spare penge ved at vælge levering til pakkeshop i stedet for hjemmelevering. Det kan af og til lade sig gøre.

Som bornholmer må du affinde dig med en lidt længere leveringstid end andre danske forbrugere. Mens andre danskere kan få leveret pakker på 1-2 hverdage, må bornholmerne acceptere en lidt længere leveringstid på 2-5 hverdage. Leveringstiden kan variere meget fra fragtfirma til fragtfirma, hvorfor det er en god idé at sætte sig ind i dette. Du bør i første omgang sikre dig, at det pågældende firma tilbyder levering til Bornholm.

Der er penge at spare online
Unge bornholmere shopper ikke kun på nettet, fordi man kan dykke ned i et stort udvalg og vælge mellem nogle af markedets mest populære mærker. Den store begejstring for online shopping hænger også sammen med, at der typisk er mange penge at spare ved at handle tøj og andre produkter her. Dette falder i god jord hos øens unge, som ønsker at holde deres udgifter nede.

Hvad end jagten er gået ind på en ny striktrøje eller en ny computer til værelset, så er der med al sandsynlighed mulighed for at spare penge på købet ved at shoppe online. Det er efterhånden gået op for de fleste bornholmere, som ikke tøver med at afgive en digital ordre, når der melder sig et uimodståeligt tilbud.