Isoler din hulmur og spar penge

Synes du din varmeregning er høj, og du vil gerne spare nogle penge op til en ekstra ferie, en ny garage eller en kæmpe fødselsdagsfest? Der er mange måde, du kan spare penge ved din varmeregning. Én af dem er, at du får isoleret dit hjem ordentligt. Du kan investere penge i din hulmur og samtidig spare penge på længere sigt. Med faldende temperaturer i den kommende tid kan du gøre dig selv den tjeneste at få professionel hjælp til at undersøge dit hjem. Hvis det viser sig, at dit hjem ikke er ordentligt isoleret, kan en hulmursisolering give dig varme og forhåbentligt penge tilbage.

Fordele ved hulmursisolering
Isoleringen mellem formur og bagmur kan være nedsunket, eller du kan opleve, der aldrig har været en isolering i hulrummet. Få undersøgt hvordan din situation er. Der er nemlig fordele ved, at du hulmursisolerer.

1. Sparer dig penge
2. Bedre indeklima
3. Bedre miljø

Du kan altså spare penge ved at hulmursisolere. Varmen bliver indendørs i stedet for at ryge lige så hurtigt ud, som du varmer op.
Dernæst bliver dit indeklimaet i hjemmet bedre, da varmen fordele sig, og du ikke oplever kulden fra væggene.
Sidst men ikke mindst er det også godt for miljøet. Du sparer på varmen, hvilket er med til at nedsætte CO2-udslippet.

Flere penge til din egen lomme
Én af fordelene om, at det sparer dig penge, kan du eksempelvis opleve gennem varmeregningen. Det er dog ikke med det samme, at du oplever forskellen, da du først skal investere i en hulmursisolering. Afhængigt af hvor du bor, og hvilken varmekilde du har i dit hjem, vil du få indtjent din investering igen.
Ifølge Dansk Isolering vil et hus på omkring 120 m2, der har olie, som dets varmekilde, og ikke nogen former for isolering, kunne spare næsten 9.000 kr. om året.