Fra ferieø til permanent hjem

Bornholm er en fantastisk lille ø. Så charmerende den er om sommeren med turister og sol, ligeså charmerende er den om vinteren. Måske det er svært at forstille sig, at det er ligeså godt at være der om vinteren som om sommeren. Det er helt sikkert en anden oplevelse, men ikke desto mindre en god én af slagsen. Det er også derfor, at folk vælger at på Bornholm året rundt. Det er et fantastisk lille samfund, som de færreste ikke vil kunne lide.
Så hvis du også har tænkt på at flytte permanent til Bornholm, så læs med her.

Flyt billigt til Bornholm
Det er et stort skridt at flytte til Bornholm – oftest kender man ingen der, og man ved ikke, hvordan man skal have alle sine ting med derover. Det er der heldigvis løsninger til. Man kommer hurtigt til at lære folk at kende, og med hensyn til at transportere sine ting derover og købe nye møbler, er der også en løsning: brugt interiør.

Hvis man gerne vil starte på en frisk og efterlade alt det gamle, kan det hurtigt gå hen og blive dyrt, hvis alt skal være nyt. Men det behøver det ikke være. Der er mange auktionssider, hvor man kan finde nogle gode fund. Campenauktioner.dk er blandt andet en af de auktionssider. Her kan man byde på alt, hvad man overhovedet kan drømme om. Der er alt fra gasgrille og havetraktorer til sofaer og smykker. Så i stedet for at tage i en møbelbutik og bruge tusindvis af kroner på en ny sofa eller seng, kan man med fordel tjekke siden ud for gode fund.
Her er det selvfølgelig også en mulighed kun at lede efter ting, som allerede befinder sig på Bornholm. Så skal man ikke bekymre sig om transporten af alle de store møbler. I stedet kan man bare byde på tingene og afhente dem, når man er flyttet.

Denne side kan selvfølgelig også benyttes af dem, som allerede bor på Bornholm. Her kan de nemlig selv sætte deres ting til salg og købes andres ting. Det er en fantastisk måde at støtte det lokalesamfund på.

Kom nemt til og fra Bornholm
Bare fordi man flytter til Bornholm, er man selvfølgelig ikke tvunget til at blive der for evigt. Man kan heldigvis nemt tage tilbage til Sjælland eller resten af Danmark over en lang weekend eller på ferie. For eksempel sejler Molslinjens Bornholmslinjen fra Rønne til enten Køge eller Ystad. Desværre går det ikke så godt for Molslinjens afgange lige pt, som enten er meget forsinkede eller helt aflyst. Derfor er det heldigt for Bornholms befolkning, at Danish Air Transport nu har op til 9 afgange om dagen til og Fra København. Dette tal er faktisk to afgange mere end hidtil, og det er grundet det stigende antal passagerer. Men også SAS har snakket om at flyve mere på samme rute. Der er altså en stigende efterspørgsel på transport til og fra Bornholm – og heldigvis kommer der også et større udbud.