3 tips til, hvordan du indretter et indbydende badeværelse

Når der indrettes, lægger man ofte det største fokus på rum som køkkenet, soveværelset og stuen, eftersom det er her, at man bruger det meste af sin tid. Derfor er der særlig ét rum, der bliver overset, når det kommer hertil, og det er badeværelset. Badeværelset er et rum, hvor man faktisk bruger mere tid, end man lige regner med, og derfor er det vigtigt, at det ikke bliver glemt, når hjemmet skal indrettes. Her i artiklen giver vi dig tre tips til, hvordan du indretter et indbydende og velfungerende badeværelse bedst muligt.

Et skønt sted at tage sit bad
Der er næsten ikke noget mere irriterende, end en bruser, der drypper, et alt for lavt vandtryk eller et bruserum, der er for lille. Det skal være rart at tage et bad på sit badeværelse, og derfor skal det hele være funktionelt og passe til dig og dine behov. Sørg blandt andet for at vælge noget brusearmaturer, der passer til din stil, og som du synes er pænt. Se mere her, hvis du vil finde det brusearmaturer, der passer bedst ind på dit badeværelse.

Indret efter rummets størrelse
Der er stor forskel på størrelsen af badeværelser, og derfor er det utrolig vigtigt, at du tager højde for netop dit badeværelses størrelse, når du indretter. På små badeværelser nytter det f.eks. ikke at have et badekar, der fylder halvdelen af rummet. På den anden side kan det også hurtigt komme til at se fjollet ud på et stort badeværelse, at der næsten ikke er noget i rummet. Det handler om at udnytte den plads, der er til rådighed bedst muligt. Formår du at udnytte pladsen godt, vil du kunne have meget mere i rummet, end du først havde antaget.

Glem ikke de små detaljer
Når du indretter badeværelset, er det vigtigt, at du ikke glemmer de små indretningsmæssige detaljer. På badeværelset er det nemt hurtigt at nøjes med de mest essentielle elementer, men vil du have den helt rigtige stemning frem, skal der lidt mere til. Tilføj sådan noget som billeder, planter, stearinlys, bademåtter og lignende. Disse ting er med til at skabe en skøn stemning, og du vil med garanti føle dig bedre tilpas herude. Forkæl også gerne dig selv med et par lækre håndklæder, som kan hænge derude og pynte.