Flere vindere er fundet i Bornholms Tidendes Grand Prix

Med to løb tilbage af Bornholms Tidendes Grand Prix 2016 er mange ting allerede faldet på plads – men der er også flere aldersklasser, hvor der kan ske ting og sager, når Pakhusløbet (i aften) og Borgedalsløbet (den 4. september) løber af stabelen.

Det forklarer grand prix-pointtæller Keld Christensen.

Sikkert er det, at Christina Skou bliver vinder af kvindernes grand prix. Med 320 point indhentet kan hun ikke trues – hun kan oven i købet forbedre sit pointtal en smule ved at slutte langt fremme i de sidste par løb.

Herreklassen derimod, den er stadig usikker.

– Det ser dog ud til, at kun Alex Mogensen har mulighed for at vinde med fulde 400 point, såfremt han stiller op i mindst ét af de sidste to løb i år – og vel og mærke vinder et af disse løb, lyder det fra Keld Christensen.

I aldersklassen piger 2008-2012 bliver Maria Mai Pedersen meget svær at vælte af pinden, og hun kan vist også allerede nu betegnes som klassevinder.

I aldersklassen drenge 2008-2012 er klassevinderen også fundet – nemlig Karl-Emil Kjær Dellgren, Rønne, da ingen mere vil kunne true hans position på førstepladsen.

I drengenes ungdomsklasse er Jacob Serup Kirkeby, Nyvest, nu en suveræn vinder med maks point, mens Miriam Asvarisch er vinder af veteranklassen for kvinder 1956 og ældre.

Der kan hentes point i maksimum otte løb i dette års løbsserie.

Se den samlede stiling her