Orkanen Laura koster flere personer livet i sydstater

Mere end ti personer er omkommet, efter at orkanen Laura har ramt de amerikanske sydstater Louisiana og Texas.

Det oplyser lokale myndigheder og medier fredag lokal tid ifølge nyhedsbureauet AFP.

Guvernøren i Louisiana, John Bel Edwards, har bekræftet, at mindst ti personer er døde i hans stat. Halvdelen skal være døde af at have brugt kulilteproducerende generatorer indendørs i kølvandet på stormen, der nåede frem til Louisiana torsdag lokal tid.

Derudover er fire personer døde, efter at træer er faldet ned på deres hjem, oplyser John Bel Edwards.

Dertil er en mand druknet som følge af at hans båd sank i stormen.

AFP skriver, at Texas har været mindre hårdt ramt end Louisiana målt på antallet af dødsfald. Tre ud af i alt fire dødsfald i staten skal ligesom i Louisiana have været på grund af kulilteforgiftning fra generatorer.

/ritzau/