Dommer giver grønt lys til at udgive afslørende bog om Trump

USA’s præsident Donald Trumps niece har fået grønt lys til at udgive og promovere sin afslørende bog om præsidentens familie.

Delstatens højeste instans har mandag lokal tid fjernet et tilhold, der blokerede for udgivelsen og promovering af bogen, skriver flere amerikanske medier, herunder nyhedsbureauet Reuters.

Mary Trump, der er datter af præsidentens afdøde storebror, Fred Trump Jr., var blevet sagsøgt af hendes onkel Robert Trump i et forsøg på at stoppe bogen fra at blive udgivet.

I bogen med titlen “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man” kalder Mary Trump blandt andet præsidenten for en løgnagtig narcissist, der er formet af sin dominerende far.

Bogen har allerede fået stor opmærksomhed i medierne, da hun er blandt de første medlemmer af Trump-familien, der åbent fortæller om Donald Trumps private liv.

– Nu hvor det forfatningsstridige forbud er blevet hævet, er vi sikre på, at Det Hvide Hus og hele USA ser frem til endelig at høre, hvad Mary har at sige, siger niecens talsperson, Chris Bastardi, i en pressemeddelelse mandag ifølge mediet Politico.

/ritzau/