Beatles-stjerne fejrede 80-års fødselsdag med virtuel fest

Med lidt hjælp fra sine kendisvenner fejrede Beatles-stjernen Ringo Starr sent tirsdag aften dansk tid sin 80-års fødselsdag med et stort virtuelt arrangement.

Mere end 130.000 fans så med, da trommeslageren spillede og fremviste arkivoptagelser af hits som “Come Together,” “All You Need is Love,” og “With a Little Help From My Friends” fra Beatles’ kæmpe bagkatalog.

Ringo Starr markerer normalt dagen ved at invitere hundredvis af fans til live-koncert, men det kunne ikke lade sig gøre i år på grund af den igangværende pandemi.

– Som de fleste af jer ved, elsker jeg en god fødselsdagsfest. Men det er det forkerte år at invitere til sammenkomster af noget art, lød det på et tidspunkt fra Beatles-stjernen til de mange seere.

Undervejs blev det også til flere hilsner og hyldester fra trommeslagerens kendte venner. Blandt andet musikerne Sheryl Crow og Kenny Loggins samt filminstruktøren David Lynch.

Flere fans havde også håbet på en virtuel genforening mellem Starr og det andet nulevende Beatles-medlem, Paul McCartney, men de måtte se langt efter guitaristen og sangeren, der kun dukkede op sidst i festen i et arkivklip fra en gammel Beatles-koncert.

/ritzau/AFP