27-02-2013 Dagens navne

Dronningens Fortjenstmedalje
Hanne Merete Jensen modtog tirsdag Dronningens Fortjenstmedalje i sølv efter 40 års tro tjeneste på Sandemandsgården.
Det var lederen af SACS, Søren Vaupell Christensen, der overrakte hende medaljen. Hanne Jensen har været ansat siden 1. februar 1973 og har gennem tiden arbejdet i flere af afdelingerne indenfor SACS.
Hun er i øjeblikket tilknyttet monteringen, hvor der udføres lettere monteringsopgaver indenfor metalindustrien bl.a. til Jensen og Ole Almeborg.
En stor del af tiden arbejder Hanne Jensen i rengøringen, hvor hun udfører et fint arbejde.
Søren Vaupell Christensen takkede Hanne i sin tale, hvor han lagde vægt på, at hun arbejder i et hurtigt og jævnt tempo, udfører arbejdet pænt, finder selv fejlene på de ting, hun laver, og at det er dejligt, at hun befinder sig godt på SACS Sandemandsgården.
Hun er meget pligtopfyldende, møder som aftalt og er næsten aldrig syg.
Jubilaren blev i dagens anledning fejret ved en reception på SACS Sandemandsgården med et mindre traktement, taler og sang.
Hanne Jensen var meget glad for at kunne fejre denne begivenhedsrige dag sammen med sin familie, kollegaer og personale.
Nu ser hun frem til den dag, hvor hun skal til audiens hos Dronningen og takke for fortjenstmedaljen. Det bliver her en gang i foråret.
Se foto

Ny medarbejder
William Dam i Rønne har i februar ansat Jon Albjerg Ravnholt i en nyoprettet stilling, hvor han skal lave PR og styrke virksomheden på de sociale medier. Det gælder både forretningen Bog & Idé på Store Torv og internetboghandlen williamdam.dk.
Jon Albjerg Ravnholt kommer fra en tilsvarende stilling på Politikens Forlag og er uddannet boghandler fra Politikens Boghal i København.
– Det er jo næsten et lidt for spændende tidspunkt for bogbranchen lige nu med butiksdød over hele landet, fyringsrunder på forlagene og mange af internetboghandlerne har også svært ved at give overskud, siger Jon Albjerg Ravnholt.
– Jeg har arbejdet med bøger i nogle år efterhånden, og det vil jeg også gerne fortsætte med at kunne gøre, så jeg er glad for at komme ind i et firma som William Dam, fordi de har været ret gode til at omstille sig. Det er både i forhold til, hvad en boghandel skal kunne som butik nu, hvad man skal kunne som internetboghandel, og hvordan vi skal arbejde med e-bøger fremover.
– William Dam har en størrelse, der gør os i stand til at agere lynhurtigt på nye tiltag, men endnu vigtigere: De har en vilje til overhovedet at se mulighederne i den nye situation vi er i, slår Jon Albjerg Ravnholt fast.
– Og så er jeg glad for at jeg også kan komme til at hjælpe til nede i butikken, tilføjer han.
– Det føles rigtig godt at være tilbage i en fysisk boghandel og have den direkte kontakt med kunderne igen.
Se foto

Søren Vaupell Christensen overrakte tirsdag Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års tro tjeneste til Hanne Merete Jensen. Foto: Allan Rieck.

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 – Klik her