24-01-2013 Dagens navne

60 år
Cai Andersson, Vestermarievej 82, Aakirkeby fylder 60 år. Morgenkaffe søndag den 27. januar kl. 9.00 på adressen for familie, kolleger, venner og travfolk.
Se foto

30 år
Fredag den 25. januar fylder Marie Louise Bergmann, Byledsgade 48, lejl. 8 i Rønne 30 år.
Se foto

Krondiamantbryllup
Torsdag den 31. januar kan Alice og Svend Abrahamsen, Skelagervej 129 i Aalborg ,fejre krondiamantbryllup.
De er begge fra Rønne på Bornholm og mødtes der. Svend Abrahamsen blev handelsuddannet i sin fars forretning i radio- og cykelbranchen. I 1948 blev han gift med Alice og kom hermed i forbindelse med Det Danske Missionsforbund. Han uddannede sig til præst, og i 1950 tog han til Stockholm for at uddanne sig på det svenske missionsforbunds teologiske seminarium på Lidingø.
Efter sine studier blev han i 1952 ansat i Missionsforbundet, hvor han arbejdede, indtil han i 1994 gik på pension. De første fem år var de præstepar i Grindsted og siden syv år i Århus.
I 1964 kom parret første gang til Aalborg, hvor de var med til at bygge og indvie Bethania-kirken i 1966. Efter ni år flyttede de til Næstved, og inden da var Svend Abrahamsen valgt som Missionsforstander for Missionsforbundet.
I ti år var han leder af Missionsforbundet og var desuden bestyrelsesmedlem i Missionsforbundets internationale føderation. Efter otte år i Næstved gik turen til København til Bethlehemskirken, hvor de var i ni år, før de igen blev præstepar i Bethaniakirken i Aalborg fra 1990 til 1994. Som pensionist blev han dog fortsat brugt som prædikant, frem til 2008.
Alice Abrahamsen har gennem alle årene stået ved siden af sin mand som præstekone. Hun er ferm i et køkken, og mange har gæstet deres dejlige hjem gennem alle årene.
Alice Abrahamsen har stort overskud til andre og er altid meget hjælpsom. Hun synger og spiller klaver og har i mange år været leder af »Torsdags-koret« i Bethania-kirken.
Alice og Svend Abrahamsen har fire børn, som har givet dem 12 børnebørn og ti oldebørn.
Parret nyder pensionisttilværelsen i Aalborg og holder begge meget af at rejse – især på kør-selv ferier med børnene. De holder fast i den ugentlige fridag, hvor de kører Nordjylland tyndt medbringende madpakken, som nydes i det fri.
Parret, der er meget gæstfri, har en stor vennekreds efter mange år i Missionsforbundet.
Krondiamantbrylluppet fejres sammen med familien. De træffes ikke hjemme på dagen.
Se foto