19-12-2012 Dagens navne

80 år
Knud Jørgensen fylder 80 år fredag den 21. december.
Knud Jørgensen, fhv. gårdejer og landmand, Askeløkken 30 i Rønne, drev Pilegård i Arnager fra 1957 til 1996 med svinebesætning og en af Bornholms største kartoffelproduktioner. Knud Jørgensen var blandt de første i slutningen af 70’erne til at anskaffe en el-producerende vindmølle, som var i drift i næsten 20 år.
Knud Jørgensen er opvokset på Krusegård i Rutsker og har været i bestyrelserne for GASA, Boværk, Mejeriet Godthåb, Bornholms Landboforening og medlem af Nylars Landmandsklub. Han var desuden ejendomsvurderingsmand og kongelig toldopsynsmand ved Arnager.
Som pensionist er Knud Jørgensen dagligt engageret i snedkerværkstedet ved Lunden i Rønne. Han har bl.a. arbejdet energisk for at skaffe midler til nye avancerede maskiner til værkstedet. Der er produceret flere gyngestole og en hel del drejede skåle, fade, lysestager mv.
Det er blevet til mange rejser i Europa, Caribien, Afrika og Asien, endnu flere spil bridge og kroket på motionsbasis. En travl pensionisttilværelse, men børnebørnene – dem er der altid tid til.
Sammen med hustruen Ingrid har han fået tre drenge, en pige og 7 børnebørn, som parret jævnligt har på ferie. I kontakten med bl.a. børnebørnene har Knud taget moderne medier som SMS, e-mail, Facebook og Skype til sig.
Se foto

50 år
Ole Hansen, Klemenskervej 23, Gudhjem, fylder 50 år den 21. december.
Se foto

50 år
Helle Bech, Fælledvej 14, Hasle, fylder 50 år fredag den 21. december. Åbent hus hos Casper, Bornholms Lufthavn, for familie, venner og kolleger fra kl. 13-17.
Se foto

50 år
Annegrete Sørensen, Nybrovej 54, Østerlars, fylder 50 år fredag den 21. december. Der er kaffe på kanden fra kl. 10.00.

Kobberbryllup
Pia og Benny Mattsson, Sigtemøllevejen 4, Aakirkeby, kan den 24. december fejre kobberbryllup. Morgensang kl. 7.30.
Se foto

Knud Jørgensen. Privat foto
Pia og Benny Mattsson.