19-04-2013 Dagens navne

Smørebrødsjomfru med sølv
Camilla Sejr Bech modtog torsdag en sølvmedalje for sin svendeprøve som smørebrødsjomfru.
Camilla Sejr Bech har været elev i køkkenet på Radisson Blu Fredensborg Hotel siden 1. juli 2009 og hun blev udlært 30. juni 2012, men først nu uddeler Hotel- og Restaurantskolen i København medaljer for de uddannede elever.
Camilla Sejr Bech bestod svendeprøven til en sølvmedalje. For at få en sølvmedalje – guld findes ikke – skal man have et karaktergennemsnit på næsten 12.
Camilla Sejr Bech har været fastansat som smørebrødsjomfru på Radisson Blu Fredensborg Hotel siden sidste sommer, hvor hun blev udlært.
– Vi er meget stolte af Camilla, siger en glad Birte Jensen, og fortsætter: – Naturligvis tilbød vi Camilla et job som smørebrødsjomfru efter hun blev udlært. Vi er meget glade for Camilla og de kundskaber, hun viser i sit fag. Mange frokost- og restaurantgæster i Restaurant Himmel og Hav og Di 5 Stâuerna og gæster til vores Store Fiskebuffet nyder ligeledes godt af Camillas evner for velsmag og æstetik.
Se foto

Tillykke til årets Bornholmsmester i Aviskast
Michael Jensen slog tidligere års rekorder ved at ramme aviskassen 17 gange i træk ved sidste weekends konkurrence på Bornholms Tidendes stand ved Aakirkeby Marked i Aakirkeby-hallerne.
– Vi gik jo bare lidt rundt på messen og så syntes min kone, at jeg skulle forsøge, siger Michael Jensen og så gik det store kapløb om rekorden ellers i gang.
Deltagerne i konkurrencen skal ramme en aviskasse på 2 1/2 meters afstand med sammenrullede aviser og så gælder det bare om at ramme kassen så mange gange i træk som muligt. Man starter op med tre kast, og rammer man plet, fortsætter man med at kaste, til man misser. Michael Jensen missede de to første kast, men herefter var øjemålet åbenbart stillet ind, for de næste 17 aviser røg direkte i kassen.
– Jeg har aldrig spillet dart og det er mange år siden, jeg spillede håndbold, men jeg har da hjulpet til med mine børns avisruter, siger Michael Jensen som en mulig forklaring på det nyfundne talent.
Vinderen af konkurrencen får et gavekort på 1.000 kr. til SYTE, som kan benyttes til næsten alle forretninger i Aakirkeby.
– Der kan man nok godt finde noget at købe, mente Michael Jensen, da præmien blev overbragt ham torsdag formiddag.
Bornholmsmesterskabet i Aviskast er blevet en fast tradition på Bornholms Tidendes stand ved Aakirkeby Marked og nu er der altså et helt år til at træne i, før næste års konkurrence. Aviskast konkurrencen blev indført i 2011 hvor Merethe Marker fra Aakirkeby ramte kassen 14 gange i træk. Året efter blev det Steen Møller der ramte kassen ni gange i træk og i år hedder mesteren altså Michael Jensen med 17 træffere.
Se foto

Camilla Sejr Bech. Pressefoto
Michael Jensen – træfsikker i aviskast.

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 – Klik her