08-04-2013 Dagens navne

Guldbryllup
Onsdag den 10. april 2013 kan Jytte og Svend Andersen, Lundsvej 10, Østermarie fejre guldbryllup
Morgensang kl. 8 på adressen, efterfølgende morgenkaffe i Østermarie Hallens Cafeteria for familie og venner.

Bornholmer Garden sagde tak
Efter 26 år i spidsen for Bornholmer Garden har Dorit Dahl trukket sig fra formandsposten og overladt den til Bent Nielsen. Den loyale indsats valgte musikkorpset lørdag at markere med en reception i gardehuset i Lille Madsegade i Rønne, og det blev understreget af, at der ikke var tale om en afskedsreception. I stedet handlede det om at sige tak til Dorit Dahl for hendes mange års tro tjeneste.
Receptionen begyndte med, at 21 af Bornholmer Gardens musikere spillede et par marcher, og derefter fik de fremmødte gæster lejlighed til at gratulere og overrække gaver til Dorit Dahl samt til at tage lidt mad fra den opstillede buffet.
Dagens hovedperson kunne i øvrigt fortælle, at afskeden med formandsposten på ingen måde er en afsked med Bornholmer Garden, hvis nogen skulle have fået den idé.
– Jeg er blevet kasserer i støtteforeningen, og så skal jeg være klubbens mutter og gå og passe lidt på huset her. Jeg spiller også stadigvæk, og så er jeg her om mandagen for at hjælpe til med ungerne, fortalte Dorit Dahl.
Hvis der bliver tid til overs, regner hun med at bruge den på at gå nogle lange ture.
Se foto

Nyudlært murersvend
Oliver Daniel Struve Kristoffersen, Allinge, der har været lærling hos PL Entreprise A/S i Rønne kan nu kalde sig murersvend. Han har netop bestået svendeprøven fra EUC Sjælland. På billedet ses han i forreste række fra venstre sammen med det øvrige hold af nye murersvende.
Se foto

Bornholmer Garden fejrede Dorit Dahl, som efter 26 år har trukket sig som formand. Foto: Jens-Erik Larsen

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 – Klik her