07-02-2013 Dagens navne

Hæder til hjemmeværnsmand
Oversergent Kenny Thøgersen fra Hjemmeværnskompagni Rønne blev tirsdag aften hædret som årets hjemmeværnsmand i kompagniet. Det skete på et velbesøgt kompagnimøde på Almegårds Kaserne, fortæller kompagniets næstkommanderende, Hanne M. K. Hueg.
Det var en meget overrasket Kenny Thøgersen, der modtog hæderen af kompagnichef Michael Hendriksen. Kenny Thøgersen er redaktør i kompagniet og ved Det Bornholmske Hjemmeværn, og han er som regel den, der står bag kameraet og skriver om stort og småt på hjemmeværnets hjemmeside.
Tirsdag var rollerne byttet om, da Kenny Thøgersen med stort bifald fra sine hjemmeværnskammerater fik overrakt diplom, et ur samt mange rosende ord fra kompagnichefen.
Kenny Thøgersen har været medlem af hjemmeværnet siden 1980. Langt de fleste år har han været tilknyttet Hjemmeværnskompagni Rønne, hvor han blandt andet har fungeret som kommandobefalingsmand, skydelærer og altså nu som energisk fotograf og redaktør af hjemmesiden.
Se foto

Kompagnichef Michael Hendriksen overrakte oversergent Kenny Thøgersen de synlige beviser på, at han er årets hjemmeværnsmand i kompagniet. Eget foto

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 – Klik her