05-04-2013 Dagens navne

10 år i Falck
Den 1. april er det 10 år siden Preben Sonne blev ansat i Falck. I den anledning blev der forleden holdt morgenbord med kolleger og familie.
Stationsleder Christian Mejlvang holdt tale og tildelte Preben korpsets 10 års tegn.
Preben Sonne er uddannet mekaniker og var selvstændig vognmand, inden han i 2003 begyndte i Falck.
Efter sin ansættelse er Preben Sonne blevet uddannet dykkerassistent, skytte (for aflivning af syge/tilskadekommen dyr) og sygetransportchauffør til liggende og siddende patienter.
Til dagligt løses desuden mangeartede kranopgaver, hvor kunden ofte bliver hjulpet videre efter en reparation på stedet.
Som medlem af bestyrelsen for trivselsklubben er Preben Sonne aktivt medarrangør af stationens sociale begivenheder, som kollegerne nyder godt af.
Se foto

Nomineret som årets innovator
Direktør for Green Solution House, Trine Richter, er nomineret til en fornem pris i møde- og konferenceverdnen, Hun er nomineret i kategorien årets innovator ved MPI( Meeting Professional International) Award 2013. Der er tre nominerede i kategorien.
Prisen gives til en person/virksomhed, der har skabt fornyelse og innovative tiltag med efterfølgende succesfyldt resultat, og derved inspireret andre i mødeindustrien
Kåringen af årets MPI Award finder sted på Hotel Hilton i København torsdag den 11. april og her er Trine Richter nomineret for hendes vilje og mod til at skabe verdens første videns- og konferencecenter for miljø-teknologi og bæredygtighed.
Hun har kæmpet for, at det nytænkende projekt kunne blive en realitet igennem de sidste fire år. Green Solution House er et banebrydende bæredygtigt projekt inspireret af Cradle to Cradle, visionen om Active House og Green Build Council i en dansk kontekst.
Byggeriet af Green Solution House starter i september i år og forventes færdigt i foråret 2014.

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 – Klik her