04-05-2013 Dagens navne

60 år
Torsdag den 9. maj fylder Henning Bech 60 år.
I den anledning er der åbent hus i hjemmet på Erlandsgårdsvej 5, Knudsker fra kl. 12.30 til 16.30 for familie, venner, naboer og kollegaer.

60 år
Formand for Krifa Bornholm og Nordsjælland Finn Jarnvig, Holte, fylder 60 år onsdag den 8. maj.
Han er uddannet som lærer og har været både lærer og leder på døgninstitutioner. I dag er han konsulent i en patientforening og lægger vægt på at finde løsninger til fordel for både brugere, kolleger og virksomheden.
Ud over hans nuværende engagement i Kristelig Fagbevægelse som formand for Krifa Bornholm og Nordsjælland har han været hovedbestyrelsesmedlem i en årrække. Det er især Kristelig Fagbevægelses værdigrundlag og politiske uafhængighed, der tiltaler ham.
Fritiden bruges på familie, naturen og rejser.
Se foto

Fortjensttegn og årstegn til hjemmeværnsmænd
Traditionen tro uddelte Det Bornholmske Hjemmeværn fortjensttegn og årstegn den 3. maj. Skulle traditionen være holdt helt og aldeles, skulle det naturligvis være den 4. maj. Men henset til, at den 4. maj er en lørdag, blev festligholdelsen flyttet til fredag.
Der blev uddelt 25-års tegn til Niels Erik Larsen, Bruno Bjerregaard, Michael Finne Nielsen og Per Meyer Lehmann.
Der blev uddelt 40-års tegn til Ole Jesper Brandt, Palle Emil Flygenring, Kjeld Mogens Hjorth, Tonny Rajnar Jarl Pedersen Borrinjaland, Jørn Pauk Engel, Mikael Anton Jensen, Birgit Lind, Erik Lind og Mogens Westh-Jensen.
Der blev uddelt 50-års tegn til Poul Stender.
Der blev uddelt 60-års tegn til Charly Anders Bertelsen.
Det var knap halvdelen af mulige modtagere, der var tilmeldt arrangementet.
Der blev også uddelt et meget fortjent fortjensttegn til Martin Christoffersen fra Hjemmeværnskompagni Hasle. Han fik fortjensttegnet for en meget stor uselvisk indsats i hjemmeværnet gennem mange år.
Der skulle også være uddelt fortjensttegn til Bjarne Kristiansen, formand for distriktsudvalget. Bjarne Kristiansen var dog forhindret i at deltage ved uddelingen og fortjensttegnet vil blive tildelt ved en senere lejlighed.
Stort tillykke til alle årstegnmodtagere samt modtagere af fortjensttegn.
Se foto

Modtagerne ved dette års uddeling af fortjensttegn og årstegn i hjemmeværnet. Foto: Det Bornholmske Hjemmeværn

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 – Klik her