03-05-2013 Dagens navne

90 år
Ragnhild Hansen, Snorrebakken 38, Rønne, fylder 90 år, søndag den 5. maj.

Sølvbryllup
Søndag 12. maj kan Tina og Kenn Nielsen, Svanekevej 13, Østermarie, fejre sølvbryllup.
Morgensang kl. 7.30 på adressen. Efterfølgende vil der være kaffe på kanden og en bid mâd for familie, venner, kolleger og andet godtfolk.
Se foto

Rønne Ejendomshandel øger kapaciteten
Med ansættelsen af statsautoriseret ejendomsmægler & valuar Steffen Damgaard pr. 1. maj 2013,tager Rønne Ejendomshandel et stort skridt imod de lysere tider på boligmarkedet.
Indehaverne Steffen Lorentzen og Ole Rømer oplever, at boligkøberne nu er langt mere klar til at »slå til« på de gode boligtilbud.
Samtidig har boligsælgerne forstået, at priserne ikke længere holder tidligere tiders niveau – hvilket gør, at man oftere og oftere har succes med at få parterne til at mødes.
Alene i 2013 har markedet – især i Rønne – oplevet en kraftig forbedring, og Steffen Damgaard har store forventninger til, at denne udvikling bider sig fast – og også gerne breder sig til resten af Bornholm.
Derfor er man i virksomheden også glad for, at det er lykkedes at tilknytte Steffen Damgaard til firmaet på den nye adresse i Søndergade i Rønne.
– Steffen Damgaard har mange års erfaring som ejendomsmægler i det bornholmske boligmarked, og et stort lokalkendskab. Han kender Bornholm – og bornholmerne kender ham, forklarer de to indehavere om ansættelsen.
– Vi tror på markedet, og vil også være en aktiv medspiller i fremtiden. Og med hele tre statsautoriserede ejendomsmæglere – og nu med Steffen Damgaards uddannelse som valuar – vil Rønne Ejendomshandel stå væsentligt stærkere, og være i stand til at yde en endnu bedre service til glæde for kunderne, fastslår Steffen Lorentzen og Ole Rømer.
Se foto

Steffen Damgaard kan nu træffes hos Rønne Ejendomshandel i Søndergade 6 i Rønne.
Pressefoto

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 – Klik her