Sådan vedligeholder du de fantastiske resultater fra din bryn- og vippeserum

ANNONCE:

Drømmer du også om at have lange, smukke og fyldige øjenvipper, som kan gøre selv Bambi grøn af misundelse? Det forstår vi godt.

Der er mange andre, der allerede har fået øjnene op for, hvor stor en forskel det kan gøre, når først man begynder at tage en effektiv vippeserum i brug. Er du en af dem, der endnu ikke er hoppet med på bølgen? Så læs med her.

Vi skal både se på, hvilken forskel henholdsvis en bryn- og vippeserum kan gøre, men vi skal også se på, hvordan du plejer dine bryn og vipper løbende, så du får de allerbedste resultater også på den længere bane.

Brug vippeserum ‒ og slip for den daglige mascara-rutine

Synes du også, du har brugt rigeligt tid på at lægge mascara hver eneste morgen? Hvis ja, ville det så ikke være fedt, hvis du kunne lægge mascaraen på hylden, fordi du i stedet lod en vippeserum rykke ind på badeværelset?

Det er populært at bruge vippeserum, for resultaterne er ikke til at tage fejl af. Ved at bruge vippeserum hver aften, vil du inden for nogle uger erfare, at dine vipper er blevet både længere og fyldigere, og at der generelt er flere vipper.

Vippeserum er det perfekte valg til dig, der ønsker at have smukke øjenvipper også uden brug af mascara. Så du kan altså roligt bruge din mascara langt mindre, så snart en vippeserum bliver fast inventar i dit hjem.

Med øjenbrynsserum kan du få de bryn, du altid har drømt om 

Hvis du altid har kastet lange blikke efter dem, der har flotte, fyldige bryn, så har vi en god nyhed til dig. Nu kan det nemlig blive dig, andre kaster lange (og lidt misundelige) blikke efter, så snart du begynder at bruge en øjenbrynsserum.

Øjenbrynsserum skal bruges hver aften ligesom din vippeserum. Inden for få uger vil du opleve, hvordan dine brynhår bliver mere tætte og fyldige.

Det betyder, at du pludselig ikke skal tegne dem op, farve dem lige så ofte eller andet ‒ du kan stort set smutte lige ud ad døren, så snart du står op om morgenen. Lyder det ikke skønt?

Dine bryn og vipper kræver pleje, hvis resultaterne skal stå skarpt 

Nu hvor du er godt på vej til flottere bryn og vipper takket være bryn- og vippeserum, så vil du helt sikkert gerne passe bedst muligt på dem.

Det gør du ved at pleje dem rigtigt. Der er nemlig udviklet effektive conditioners, som aktivt går ind og plejer hårsækkene i både dine vipper og bryn.

Med et plejemiddel til dine vipper og bryn får dine hår masser af fugt og næring ‒ og det har altså den betydning, at dine hår både vil fremstå flottere og holde i langt længere tid.