Michael Mortensen. Foto: Allan Rieck
FOR ABONNENTER

To kampe på én weekend: Det er selvfølgelig ikke godt

Håndboldherrerne fra Viking Rønne skal tidligt op igen på lørdag. Forrige weekends aflyste kamp mellem Viking Rønne og KSI Håndbold 2 skal således spilles i Otto Mønsted-hallen i København på lørdag kl. 10.30.

Det betyder, at Viking Rønne skal i kamp både lørdag og søndag. Søndag eftermiddag får bornholmerne som hele tiden planlagt besøg af VSH 2 i Rønne Idrætshal.

– Det er selvfølgelig ikke godt, men hellere denne løsning end at spille to udekampe i samme weekend senere på måneden. Hvor godt det så er, det vil vise sig på søndag, siger træner Michael Mortensen.

Vigtig kamp

– Jeg havde jo gerne set, at vi skulle have mødt de to hold i omvendt rækkefølge, eftersom kampen mod VSH kan gå hen og blive den vigtigste kamp for vores vedkommende i hele denne sæson, tilføjer Viking Rønne-træneren.

En sejr over VSH 2 kan sende Viking Rønne på behagelig afstand af den tiendeplads, hvor der skal spilles kvalifikationskampe om at blive hængende i Kvalifikationsrækken.

Den tiendeplads indehaves i øjeblikket af Virum-mandskabet, der har 15 point. HUK, Viking Rønne og Helsingør har alle 16 point.