Foto: Allan Rieck.

Så er det nu, vi skal have dine forslag: Hvem skal have årets lederpris?

Bornholms Tidende ruller igen den røde løber ud, når avisen torsdag den 30. januar er vært for det traditionelle sportsshow. Det er aftenen, hvor vi skal se tilbage på 2019, og hvor bornholmsk idræt i almindelighed og øens største navne i særdeleshed skal hyldes.

Vi skal have uddelt Årets Talentpris 2019, Årets Seniorpris 2019, Årets Sportspris 2019, og sidst, men mindst skal vi have uddelt Bornholms Tidendes Lederpris for 50. gang.

Festlighederne finder sted i Aakirkeby Hallerne, hvor mange af de folk, som siden 1970 er blevet smykket med den prestigefyldte lederpris, naturligvis være aftenens midtpunkt.

– Uden dygtige ledere, som organiserer de mange hundrede frivillige rundt om i øens idrætsforeninger, havde vi ikke kunnet holde en fest som denne. Det er ikke mindst deres skyld, at vi siden 1967 har kunnet uddele Bornholms Tidendes Sportspris og nu også de to seneste skud på stammen, Bornholms Tidendes Talentpris og Bornholms Tidendes Seniorpris, siger Bornholms Tidendes chefredaktør, Øjvind Hesselager.

Indstillingerne begynder nu

Bornholms Tidendes læsere kan helt frem til den mandag den 13. januar komme med indstillinger til de fire priser. Efter nytår vil en jury vælge, hvilke af læsernes forslag der bliver de officielle kandidater til priserne. I hver kategori vil der være tre kandidater, og siden vil den endelige vinder bliver afsløret i forbindelse med sportsshowet den 30. januar.

Talentprisen, som også kan kaldes ungdomsprisen, uddeles for en god sportspræstation i 2019, individuelt eller som hold.

Seniorprisen gives for en ekstraordinær gode sportspræstation, individuelt eller som hold, i senior- eller veteranklasserne.

Bornholms Tidendes Sportspris gives for elitepræstationen ud over det sædvanlige, individuelt eller som hold.

Send en kort, motiveret indstilling på din kandidat eller dine kandidater til Bornholms Tidende, Nørregade 11-19, 3700 Rønne, mærket Sportspris. Du kan også sende den som mail til [email protected]

Alle, der sender os forslag, deltager i en konkurrence om en kurv med lækre bornholmske produkter.