Pressefoto

Klar til fodbold-EM i København: Frivillig nummer 1000 kommer fra Bornholm

Til daglig er han daglig leder i Rema1000 i Rønne, hvor han bor. Men til sommer er der helt nye rammer for den 28-årige Niclas Fuglsang, når han som én af 1300 frivillige kræfter skal sikre en sikker og sjov EM-slutrunde for både fans, spillere og øvrige internationale gæster.

I sidste weekend havde Niclas Fuglsang taget turen fra Bornholm til København for at deltage i et indledende interview om at blive frivillig til sommerens slutrunde. Hvorfor? Fordi det er en drøm, der går i opfyldelse.

– For mig er det en drøm at være med til en slutrunde i fodbold på dansk jord. Jeg får sikkert aldrig den her mulighed igen, og jeg vil gerne kunne fortælle mine børn engang, at deres far var med til at skabe rammerne om det største EM nogensinde, siger Niclas Fuglsang i en pressemeddelelse fra Dansk Boldspil-Union.

Niclas Fuglsang blev interviewet som frivillig nummer 1000, og det gik naturligvis ikke stille for sig. Både konfetti og champagne ventede på den unge bornholmer, da han kom ud fra sit interview:

– Det var en ret fantastisk oplevelse. Det havde jeg ikke lige forventet, men jer er super glad, og nu glæder jeg mig bare endnu mere til at blive en del af frivillig-teamet til sommer, siger Niclas Fuglsang.

For frivilligmanager i EURO2020 København, Jakob Wärme Lykke, fortjener alle 1500 tilmeldte frivillige konfetti og champagne. Uden dem ville der nemlig ikke være et EM til sommer.

– Som vi ser det hver eneste dag i foreninger og institutioner over hele Danmark, så er en så stor slutrunde kun mulig på grund af de frivillige. De kommer til at lede fans de rette steder hen, sikre udlevering af billetter og akkrediteringer til medierne og ikke mindst være med til at skabe en fantastisk stemning under hele turneringen. Kort sagt: De er rygraden i hele eventet, siger Jakob Wärme Lykke.

 

 

Fakta om EURO2020

I Parken i København spilles fire kampe: 13., 18., 22. og 29. juni

30. november trækker UEFA lod om, hvem der skal spille hvor og hvornår

I København placeres Football Village på Ofelia Plads

EURO2020 spilles i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Åbningskampen spilles i Rom den 12. juni, og finalen spilles i London den 12. juli.

Bag det danske værtskab står et samarbejde mellem Dansk Boldspil-Union, Københavns Kommune, Sport Event Denmark og Wonderful Copenhagen.

Læs mere på www.copenhageneuro2020.dk.