Foto: Tommy Kaas

BHS-Almeborg forlænger med Martin Toft

Tempospecialisten Martin Toft Madsen fortsætter hos cykelholdet BHS-Almeborg Bornholm, der i 2020 bliver til BHS-PL Beton Bornholm.

Siden 2012 har Martin Toft været at finde på det bornholmske cykelhold, og han tager dermed sin niende sæson i træk for sportsdirektør Christian Juul Andreasens tropper.

– Han er garanti for gode resultater og godt humør, og så besidder han en teknisk viden, ingen andre hold på vores niveau har. Jeg er meget tilfreds, siger sportsdirektøren ifølge en pressemeddelelse.

Martin Toft Madsen vandt i 2019 enkeltstarten i Post Nord Danmark Rundt og generobrede den danske timerekord. Til gengæld måtte han tage til takke med sølv ved de danske mesterskaber i enkeltstart i år, efter at have vundet de seneste tre år i træk.

Martin Toft Madsen fortæller om sin kontraktforlængelse:

– Vi har det godt på holdet, og jeg føler, jeg har god mulighed for at udvikle mig og køre de løb, jeg har lyst til at satse på. Jeg ser frem til 2020-sæsonen, hvor fokus igen vil være på enkeltstarterne til DM og Post Nord Danmark Rundt, samt forhåbentlig deltagelse ved en eller flere af mesterskaberne til EM, VM og OL.

Holdet har nu sat navne på 11 ryttere til den kommende sæson. Ud over Martin Toft Madsen har holdet også forlænget med Mads Rahbek, Emil Toudal, Mathias Bregnhøj, Mathias Matz, og Thomas Rald Kaspersen. Derudover har man hentet den danske juniormester Joshua Gudnitz, stortalentet Frederik Irgens, juniorverdensmesteren på bane Benjamin Hertz, rutinerede Frederik Muff samt U23-rytteren Marcus Sander Hansen til holdet.