Leverkusen-komet ser allerede frem mod næste udfordring

Leverkusens tyske stortalent Kai Havertz ser allerede frem mod næste kamp efter mandag aftens sejr over Werder Bremen i den genstartede Bundesliga.

Det siger den 20-årige offensive midtbanespiller til Leverkusens officielle hjemmeside efter sine to scoringer til 1-0 og 2-0 i sejren på 4-1.

– Jeg er meget glad. Vi lavede ingen fejl, og vi fortjente at vinde. Nu skal vi fortsætte mod Borussia Mönchengladbach på lørdag, siger Kai Havertz.

Efter en halv times dødvande i kampen indledte Kai Havertz fem målrige minutter, da han mere eller mindre umarkeret headede et indlæg i mål.

En scoring, der blev fejret med high fives og kram blandt nogle af Leverkusen-spillerne, hvilket de ellers er blevet opfordret til at undgå grundet smittefaren for coronavirus.

Werder Bremens Theodor Gebre Selassie sørgede to minutter senere for lighed på måltavlen igen.

Men Havertz var ikke færdig. Havertz pandede nemt sit hold foran igen, fem minutter efter at han havde gjort det første gang. Det var Havertz’ ottende scoring i den indeværende sæson i Bundesligaen.

Leverkusen og Werder Bremen var de sidste hold til at spille i den første runde i Bundesligaen efter pausen under coronakrisen.

/ritzau/