KIF Kolding-ledelse trækker sig efter økonomisk kamp

Der skal skiftes ud på de ledende poster i den danske håndboldklub KIF Kolding.

Tirsdag oplyser klubben i en pressemeddelelse, at bestyrelsen trækker sig, fordi det ikke er lykkedes at få økonomien til at hænge sammen til den kommende sæson.

Klubben har blandt andet forsøgt at forhandle en aftale om lønnedgang på plads med spillerne, men det er ikke lykkedes, lyder det.

– På baggrund af Covid-19-situationen er det KIF-bestyrelsens opfattelse, at man på et par måneder inden sommerferien og ligastart ikke vil være i stand til at fremskaffe de økonomiske sponsormidler, der skal til for at drive klubben i den første halvdel af sæsonen.

– Derfor er det ærgerligt, at vi ikke kunne få enderne til at nå sammen, men skulle der være andre, som mener, de kan løfte denne opgave, er de hjertelig velkommen til at kontakte os, siger afgående bestyrelsesformand Brian Stein i pressemeddelelsen.

Bestyrelsen vil formelt trække sig på en generalforsamling om to uger, lyder det.

KIF Kolding er blandt de mest succesfulde klubber inden for dansk herrehåndbold i nyere tid, men har de seneste år kæmpet med en hårdt ramt klubkasse. I slutningen af marts sagde man på grund af økonomiske problemer farvel til cheftræner Ulf Sivertsson.

Håndboldsæsonen blev 20. april lukket ned før tid, uden at alle kampe blev spillet.

KIF Kolding sluttede som nummer 12 i Primo Tours Ligaen. Aalborg Håndbold blev kåret som mester.

/ritzau/