FCK skifter ud på ledelsesgangen og ansætter ny direktør

Selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, udnytter coronapausen til at skifte ud på ledelsesgangen.

Ind kommer Lars Bo Jeppesen som ny direktør med ansvar for alle forhold i Parken og kommercielle forhold relateret til FCK.

Ansættelsen betyder, at COO Katja Moesgaard, der tidligere havde samme ansvarsområde, fratræder. Hun blev ansat i november 2017.

Det oplyser Parken Sport & Entertainment i en pressemeddelelse.

Lars Bo Jeppesen kommer fra en stilling som administrerende direktør for medie- og marketingsselskabet Dentsu Aegis Network i Norden, Benelux-landene og Central- og Østeuropa.

Han tiltræder ligeledes som bestyrelsesformand for e-sport-selskabet North og som bestyrelsesmedlem i Superligaen A/S, selskabet bag landets bedste fodboldrække.

– I Lars Bo Jeppesen får vi en international og kommerciel profil, der kommer med mange års ledelseserfaring og indgående kendskab til det moderne medielandskab, digital transformation og forretningsudvikling, siger bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard i pressemeddelelsen.

– Med ansættelsen af Lars Bo tager vi et vigtigt skridt frem på den kommercielle bane, og vi forventer, at det udvikler sig til endnu bedre kommercielle samarbejder og fanoplevelser.

/ritzau/