Bayern indgår kontrakt med træner til 2023

FC Bayern Münchens træner hedder også Hansi Flick i de kommende sæsoner.

Det stod klart fredag, da den tyske storklub på sin hjemmeside meddelte, at parterne har indgået en kontrakt frem til sommeren i 2023.

Hansi Flick tog over som midlertidig træner, da Bayern fyrede Niko Kovac i begyndelsen af november i 2019.

Der gik ikke lang tid, før rekordmesterklubben gjorde aftalen permanent for resten af den igangværende sæson, men fredag har parterne så altså lovet hinanden troskab i lidt over tre år mere.

Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, understreger da også, som aftalen indikerer, at klubben er ovenud tilfreds med den tidligere assistenttræner.

– FC Bayern er meget tilfreds med Hansi Flicks arbejde. Holdet har udviklet sig godt under hans ledelse og spiller attraktiv fodbold, hvilket også har afspejlet sig i resultaterne. Vi er den eneste tyske klub, der stadig er med i alle tre turneringer, siger Karl-Heinz Rummenigge til klubbens hjemmeside.

Her tænker Rummenigge på positionen i Bundesligaen, den tyske pokalturnering samt Champions League.

Bayern topper Bundesligaen med 55 point og har fire point ned til Borussia Dortmund på andenpladsen, mens Bayern er i semifinalen i pokalturneringen.

I Champions League vandt Bayern senest 3-0 ude over Chelsea i det første opgør i ottendedelsfinalen.

Det var, inden at udbruddet af coronavirus satte en stopper for det meste i sportens verden. Derfor er returkampen ikke spillet, ligesom Bayern ikke har spillet i ligaen siden 10. marts, mens al fodbold ligger stille også i Tyskland.

/ritzau/